Λίσα Ρίνα: Αντιδράσεις και έπαινοι για την γυμνή selfie
© Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Αντιδράσεις και έπαινοι από τους fans για τη γυμνή selfie της Λίσα Ρίνα

Η 60χρονη ηθοποιός δείχνει ξανά ότι δεν την απασχολούν τα στερεότυπα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίσα Ρίνα: Η γυμνή selfie

Την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, η Λίσα Ρίνα πρώην πρωταγωνίστρια του «Real Housewives of Beverly Hills» ανέβηκε στο Instagram για να μοιραστεί μια selfie, στην οποία δεν άφησε τίποτα στη φαντασία. 

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 2024», έγραψε δίπλα στο στιγμιότυπο που τη δείχνει να στέκεται γυμνή δίπλα σε ένα τραπέζι μασάζ με μερικά τοποθετημένα emojis που καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. «Ξεκινώντας το νέο έτος με φρεσκάδα».

To γεγονός αυτό προκάλεσε αρνητικές και θετικές αντιδράσεις για την 60χρονη ηθοποιό. Ένας ακόλουθος έγραψε: «Ποιος είναι ο σκοπός του να βάζεις τέτοιου είδους φωτογραφίες στο Instagram ... όπως το να μεγαλώσεις γαμώτο. Είσαι (sic) μια ενήλικη γυναίκα».

Ορισμένοι θαυμαστές υποστήριξαν το τολμηρό στιγμιότυπο της, με έναν ακόλουθο να γράφει: «ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ή για εκείνους που ταιριάζουν στα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς;».

Η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο σίριαλ «Melrose place» και την σαπουνόπερα «Days of Our Lives».

Η Λίσα Ρίνα είναι επίσης γνωστή για την αντισυμβατική προσωπικότητά της καθώς δείχνει συχνά πυκνά ότι δεν την απασχολούν κλισέ και στερεότυπα περί ηλικίας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice