Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet στην πρεμιέρα του Joker © ΕΡΑ / NINA PROMMER
Celebrities

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου

«Αγεφύρωτες διαφορές» τα αίτια του διαζυγίου

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Lisa Bonet κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Jason Momoa δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Η Lisa Bonet υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Jason Momoa 18 χρόνια αφότου οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι για πρώτη φορά.

Lisa Bonet finally files for divorce from Jason Momoa 2 years after announcing breakup

Η 56χρονη Bonet, της οποίας το νόμιμο όνομα είναι Lilakoi Moon, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για τον τερματισμό του γάμου της με τον 44χρονο Momoa στο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες τη Δευτέρα. Η κατάθεση έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου
© ΕΡΑ / NINA PROMMER

Η αίτηση αναφέρει «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία για το διαζύγιο. Συγκεκριμένα, λέει ότι κανένας από τους δύο δεν θα λάβει οικονομική αποζημίωση και ότι οι δυο τους έχουν συμφωνήσει πώς να χωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Όσων αφορά στα παιδιά τους, θα πάρουν από κοινού την επιμέλεια της 16χρονης κόρης και του 15χρονου γιου τους.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου
© ΕΡΑ / JASON SZENES

Ο Momoa είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Aquaman» και «Justice League», ενώ η Bonet έγινε γνωστή από το «The Cosby Show», το spinoff του «A Different World» και από τις ταινίες «High Fidelity» και «Enemy of the State».

Η γνωριμία και το διαζύγιο μεταξύ Jason Momoa και Lisa Bonet

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν το 2005, αλλά δεν παντρεύτηκαν μέχρι το 2017. Τα έγγραφα διαζυγίου αναφέρουν ως ημερομηνία χωρισμού τους τον Οκτώβριο του 2020, περισσότερο από ένα χρόνο πριν από την ανακοίνωσή του. Θα περάσουν τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι ο δικαστής να τους κηρύξει διαζευγμένους.

Ήταν ο πρώτος γάμος για τον Momoa και ο δεύτερος για την Bonet, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον μουσικό Lenny Kravitz και έχει μαζί του μια άλλη κόρη, την ηθοποιό Zoë Kravitz.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου
© ΕΡΑ / ETIENNE LAURENT

Σε κοινή ανακοίνωση που είχαν δημοσιεύσει πριν από έναν χρόνο έγραψαν: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας».

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, δεν προχωρούν σε αυτή την ανακοίνωση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice