Σάρα Πόλσον: Οι ευχαριστίες στην σύντροφο της Χόλαντ Τέιλορ
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Η Σάρα Πόλσον στην σύντροφο της Χόλαντ Τέιλορ: «Είσαι ο κόσμος μου»

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2015

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάρα Πόλσον: Εύχες στην σύντροφο της Χόλαντ Τέιλορ 

Η ηθοποιός Σάρα Πόλσον χαρακτήρισε την σύντροφο της Χόλαντ Τέιλορ ως τον «κόσμο» της σε ένα γλυκό αφιέρωμα γενεθλίων στην ηθοποιό του «Legally Blonde».

Η πρωταγωνίστρια του «American Horror Story» τίμησε τα 81α γενέθλια της συντρόφου της με μια αξιολάτρευτη συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο. «Το τηλέφωνό μου έφτιαξε αυτό. Και μου αρέσει. Χρόνια πολλά στη μοναδική μου αγάπη», έγραψε η Πόλσον στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram την Κυριακή, υπό τη μελωδία του "Seasons" από τους Needtobreathe.

«Είσαι, πολύ απλά, ο κόσμος μου. Σ' αγαπώ. @hollandvtaylor (μην θυμώσεις για την προτελευταία φωτογραφία, δεν ήξερα πώς να την αφαιρέσω, συν το ότι υπάρχουν φωτογραφίες μου χωρίς φρύδια, οπότε-)», πρόσθεσε η νικήτρια βραβείου Emmy, αναφερόμενη σε μια φωτογραφία της Τέιλορ με κλειστά μάτια.

Η Πόλσον και η Τέιλορ δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2015. Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι το 2005, αλλά δεν άρχισαν να βγαίνουν παρά μόνο μια δεκαετία αργότερα, αφού επανασυνδέθηκαν μέσω των social media.

Η Πόλσον έχει παραδεχτεί πως από την πρώτη στιγμή θεώρησε πως η Τέιλορ ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και πως δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό της. «Δεν επέλεξα να ερωτευτώ το άτομο που ερωτεύτηκα», έχει πει χαρακτηριστικά η βραβευμένη ηθοποιός. «Ζω τη ζωή μου με έναν αυθεντικό τρόπο. Απλώς προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινή μπορώ. Αν αυτό μπορεί να εμπνεύσει κάποιον άλλο, δεν γίνεται να είναι κάτι κακό».

Μάλιστα, η Πόλσον είχε απαντήσει στις κατηγορίες που δέχτηκε για την επιλογή της σε μια συνέντευξή της στους «Sunday Times». «Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν έναν περίεργο τρόπο να βλέπουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία, είναι ένας τρόπος αποστασιοποίησης από κάτι που νομίζουν πως δε θα συμβεί σε αυτούς. Έχω την τύχη να είμαι με κάποια που είναι μεγαλύτερή και πιο σοφή από εμένα. Δεν βρίσκω τίποτα το περίεργο στο να αγαπώ το πιο εντυπωσιακό άτομο  στον πλανήτη» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Η Xόλαντ Τάιλορ κέρδισε το 1999 το βραβείο Primetime Emmy για την ερμηνεία σε δραματική σειρά για τον ρόλο της ως δικαστής  στην σειρά «The Practice» του ABC (1998-2003) και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για το βραβείο Primetime Emmy για την ερμηνεία της ως Έβελιν Χάρπερ στην κωμωδία «Two and a Half Men» του CBS (2003-15).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice