Η Νάομι Κάμπελ «καλωσόρισε» την Κέιτ Μος στα «εκπληκτικά πενήντα»

Αμφότερες βρετανίδες και από τα γνωστότερα μοντέλα του πλανήτη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νάομι Κάμπελ: Μοιράστηκε φωτογραφίες με την Κέιτ Μος για τα γενέθλια της

Τα πενήντα της χρόνια γιορτάζει σήμερα η Κέιτ Μος, ένα από τα πλέον γνωστα μοντέλα του πλανήτη και η φίλη της Νάομι Κάμπελ βρήκε τον τρόπο να της ευχηθεί μέσα από φωτογραφίες. 

Γνωριμία πολλών ετών

«Χρόνια πολλά, μικρή μου Wagon! Είμαι περήφανη που σε καλωσορίζω στα υπέροχα Πενήντα», έγραψε η Νάομι Κάμπελ, η οποία είναι 53 ετών σήμερα.

«Είσαι η εκλεκτή μου οικογένεια και εκτιμώ τις δεκαετίες της αδελφικής μας σχέσης. Είχαμε περισσότερες αξέχαστες στιγμές, από όσες θέλω να θυμάμαι, Lol! Είτε ήταν μια φωτογράφιση στο Παρίσι, στην Αβάνα της Κούβας ή το ταξίδι μας στη Νότια Αφρική για να επισκεφτούμε τον Νέλσον Μαντέλα ή η βόλτα με το ανοιχτό λεωφορείο ως μέρος του πλατινένιου Ιωβηλαίου της αείμνηστης Βασίλισσας, συνεχίζουμε να βασιλεύουμε, εκπροσωπώντας το Νότιο Λονδίνο στον κόσμο! Απόλαυσε την ξεχωριστή σου ημέρα! Και μακάρι ο Θεός να σου χαρίσει πολλές ευλογίες», συνέχισε η Κάμπελ η οποία γνωρίζεται με την Μος για πάνω από 30 χρόνια. 

Πάρτι στο Mustique

Το super model από τη Βρετανία αποφάσισε να γιορτάσει το σημαντικό ορόσημο μαζί με τις κολλητές της λίγες μέρες πριν, κάνοντας διακοπές στο Mustique, στις δυτικές Ινδίες.

Μαζί της ήταν και η 21χρονη κόρη της, Λίλα Μος, που ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο του μοντέλινγκ και μεταξύ άλλων η καλή της φίλη, Σέιντι Φροστ. Η Κέιτ Μος φορούσε ένα λουλουδένιο στέμμα στο κεφάλι και παρόμοιο κολιέ γύρω από τον λαιμό της, ενώ κάθισε σταυροπόδι στην άμμο ανάμεσα σε έναν κύκλο που δημιούργησαν οι φίλες της στην παραλία. 

Στις άλλες φωτογραφίες που δημοσίευσε βλέπουμε όλες τις φίλες να φορούν μακριά, αέρινα και πολύχρωμα καλοκαιρινά φορέματα ενώ ποζάρουν όλες μαζί τόσο στην παραλία όσο και στο εσωτερικό ενός πολυτελούς σπιτιού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice