Η Άσλεϊ Παρκ του «Emily in Paris» έπαθε σηπτικό σοκ

To σχόλιο της Λίλι Κόλινς στην φίλη και συνάδελφο της

62224-137655.jpg
Newsroom |

«Εmily in Paris»: Μια από τις πρωταγωνίστριες η Άσλεϊ Παρκ έπαθε σηπτικό σοκ

Μια εκ των βασικών προσώπων του «Emily in Paris», η Άσλεϊ Παρκ, αποκάλυψε ότι υπέστη «κρίσιμο σηπτικό σοκ» ενώ έκανε διακοπές στις Μαλδίβες με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, Πολ Φόρμαν για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

«Αμυγδαλίτιδα και σηπτικό σοκ»

«Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο μέχρι την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, μολύνοντας αρκετά από τα όργανά μου», έγραψε στη λεζάντα προσθέτοντας πως «Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά».

«Γαλήνευσες τους φόβους μου και με κράτησες σε ασθενοφόρα, τρία ξένα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, βασανιστικό πόνο…», έγραψε για τον Φόρμαν. 

Η Παρκ που έκανε διακοπές στις Μαλδίβες, είπε ότι ήταν «βαθιά ευγνώμων» σε κάθε νοσοκόμα και γιατρό της ΜΕΘ που εργάστηκε «ακούραστα» για να τη βοηθήσει καθώς και στο θέρετρο Joali Being που «απάντησε αμέσως και έμεινε μαζί μου για να μου προσφέρει γλωσσικές μεταφράσεις και ζωτική υποστήριξη».

Η Παρκ παραδέχτηκε ότι δίσταζε να μοιραστεί την ιστορία της επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται στη «ανάρρωση» αλλά έμαθε ότι γλίτωσε τα χειρότερα και αποφάσισε να μοιραστεί τη δυσάρεστη περιπέτεια με την υγεία της.

Η συμπρωταγωνίστρια της Παρκ και πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς, έγραψε στην ανάρτηση της: «Με δυσκολία μπορώ να τις κοιτάξω χωρίς να κλάψω...».

Άσλεϊ Παρκ: Από το Μπρόντγουεϊ στο «Emily in Paris» του Netflix

Η Άσλεϊ Παρκ, η οποία υποδύεται τη Μίντι που φιλοδοξεί να γίνει ποπ τραγουδίστρια, βάδισε πρώτη φορά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για τις ανάγκες της σειράς. Πριν παίξει στο «Emily In Paris», η Παρκ πρωταγωνιστούσε στο Μπρόντγουεϊ, όπου συμμετείχε στις παραστάσεις «Mamma Mia!», «The King» και «Sunday in the Park».

Σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar μίλησε για την εκπροσώπηση Ασιατών στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και για τη σημασία της γυναικείας φιλίας.

«Αυτό που μου αρέσει στους χαρακτήρες του Ντάρεν -είναι εκπληκτικό που αυτός ο άνδρας μπορεί να δημιουργήσει αυτούς τους κόσμους για τις γυναίκες, ειδικά. Την πρώτη φορά που παρακολούθησα το "Sex and the City", νομίζω ήμουν πολύ μικρή για αυτό. Δεν είχα πάει ποτέ στη Νέα Υόρκη, δεν είχα ποτέ φίλο. Όλα αυτά τα πράγματα στη σειρά έδειχναν: "Ω, αυτή είναι μια εκδοχή του τι είναι μια γυναίκα"» ανέφερε η Άσλεϊ Παρκ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice