Μαντόνα: Μήνυμα στο Instagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της - Η Μέρσι Τζέιμς γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006 - Η σταρ την υιοθέτησε το 2009.
Τρυφερή ανάρτηση της Μαντόνα με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς © Instagram
Celebrities

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαντόνα για τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς

«Τίποτα δε μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαντόνα: Μήνυμα στο Instagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της - Η Μέρσι Τζέιμς γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006 - Η σταρ την υιοθέτησε το 2009.

Η Μαντόνα μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε τις ευχές της με ένα βίντεο από φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το τέταρτο παιδί της υπό τους ήχους μίας σύνθεσης του Ερίκ Σατί που παίζει η Μέρσι στο πιάνο.

Μαντόνα: Η ανάρτηση για τα 18α γενέθλια της Μέρσι Τζέιμς

«Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», έγραψε η τραγουδίστρια του «Material Girl» στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποκάλυψε πως η κόρη της ήταν το πιο «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ», ανέφερε.

«Με ξάφνιασε η γυναίκα που έγινες. Λαμπερή και με αυτοπεποίθηση. Χαρισματική και γεμάτη πάθος. Μια αληθινή καλλιτέχνις... το να σε ακούω να παίζεις Σοπέν κάθε βράδυ στην παράστασή μου με τόση αυτοπεποίθηση είναι τόσο συναρπαστικό. Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Είσαι πραγματικά ένα θαύμα», υπογράμμισε η Madonna για την κόρη της.

«Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Τα πάντα να είναι ευτυχισμένα, γιατί το αξίζεις. Ο κόσμος είναι το όστρακό σου, παρόλο που και οι δυο μισούμε τα θαλασσινά! Σε περιμένει να τον απολαύσεις, να τον καταβροχθίσεις και να τον κατακτήσεις», συμπλήρωσε.

Η Μέρσι γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006. Η σταρ την υιοθέτησε το 2009, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γκάι Ρίτσι, όπως αναφέρει το People.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice