Ο Μάρτιν Σορτ διαψεύδει τις φήμες για την Μέριλ Στριπ: «Δεν είμαστε ζευγάρι»

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην σειρά «Only Murders in the Building»

Newsroom |

Mέριλ Στριπ: Ο Μάρτιν Σορτ διαψεύδει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την σταρ του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Μάρτιν Σορτ διέψευσε εκ νέου τις φήμες ότι αυτός και η Μέριλ Στριπ βγαίνουν ραντεβού.

«Δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαστε απλώς πολύ καλοί φίλοι», δήλωσε στο κυριακάτικο επεισόδιο του podcast «Club Random» του Μπιλ Μάερ. Η διευκρίνιση ήρθε μετά την αναφορά του παρουσιαστή του «Real Time» για τους συμπρωταγωνιστές του «Only Murders in the Building» ως «δυνατό ζευγάρι».

Ο Σορτ και η Στριπ πυροδότησαν για πρώτη φορά εικασίες για ειδύλλιο νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν εθεάθησαν να κάθονται μαζί στις Χρυσές Σφαίρες.

Μέριλ Στριπ: Χωρισμένη εδώ και έξι χρόνια

H ιστοσελίδα Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον περασμένο Οκτώβριο ότι η πρωταγωνίστρια του «Devil Wears Prada» και ο σύζυγός της χώρισαν κρυφά πριν από έξι χρόνια μετά από τέσσερις δεκαετίες γάμου. Παρότι χωρισμένη από το 2018, η Στριπ συνέχισε να φοράει τη βέρα της μέχρι που η είδηση του χωρισμού τους έγινε πρωτοσέλιδο.

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ γνωρίστηκαν λίγο μετά τον θάνατο του συντρόφου της Στριπ, ηθοποιού του «Νονού» Τζον Καζάλε, από καρκίνο του πνεύμονα, το 1978. Και για τη γνωριμία φρόντισε ο αδερφός της Χάρι. Εχουν τέσσερα παιδιά, τον τραγουδιστή Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, Γκρέις Γκάμερ, και Λουίζα Τζέικομπσον, 40, 37 και 32 ετών αντίστοιχα. Η Μέριλ Στριπ έχει πει ότι «η ομαδική εργασία είναι το παν» όταν μεγαλώνεις παιδιά. Το 2019, μετά τον μυστικό χωρισμό τους αποκάλυψε στην Sydney Morning Herald ότι ο Γκάμερ «ασχολιόταν πάρα πολύ» με τα παιδιά τους. «Ηταν λίγο πιο χαλαρός ως προς το μεγάλωμα των παιδιών. Εγώ ήμουν περισσότερο “μαμά-τίγρης”. Οταν ο Χένρι, ο γιος μου, ήταν μικρός ήθελε να μάθει να παίζει πιάνο, αλλά ο δάσκαλος που προσλάβαμε δεν ήταν πολύ καλός και ο Χένρι έχασε το ενδιαφέρον του. Πίστευα ότι έπρεπε να συνεχίσει να κάνει μαθήματα, αλλά ο σύζυγός μου σκέφτηκε ότι ήταν το όνειρό μου, που προσπαθούσα να του επιβάλω. Σήμερα ο γιος μου είναι 37 και είναι μουσικός. Η “μαμά-τίγρης” Μέριλ είχε δίκιο», είπε.

Ο Σορτ ήταν παντρεμένος με τη Νάνσι Ντόλμαν από το 1980 μέχρι τον θάνατο της 2010 σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.