Bruce Willis: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του με την Demi Moore
Ο Bruce Willis και η Demi Moore γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Tallulah Belle Willis © Instagram / demimoore
Celebrities

Bruce Willis: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του με την Demi Moore

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε το 2000

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Bruce Willis και η Demi Moore γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους Tallulah

Ο Bruce Willis και η Demi Moore γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Tallulah Belle Willis. Η Demi Moore δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια, την κόρη της και τον πατέρα της, Bruce Willis, για να γιορτάσουν τα 30 γενέθλια της Tallulah.

«Δίνουμε την αγάπη μας στην @buuski μας σήμερα για τα 30α γενέθλιά της», έγραψε στην ανάρτησή της η Moore, η οποία παντρεύτηκε τον Bruce Willis το 1987 και χώρισαν το 2000.

Η Demi Moore βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Bruce Willis

Το ζευγάρι, αν και έχει χωρίσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί καλές σχέσεις και να παραμένουν κοντά με την διάσημη ηθοποιό να συμπαραστέκεται και να βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό του Bruce.

Η Demi Moore και ο διάσημος ηθοποιός έχουν ακόμη δύο κόρες, τη Scout, 32 ετών, και τη Rumer, 35 χρόνων. Μάλιστα, η Rumer τους έκανε παππούδες πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες. Η ανάρτηση της Moore ήρθε μετά την ενημέρωσή της για την υγεία του Bruce, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD) και έχει σοβαρή απώλεια μνήμης. Αποκορύφωμα του προβλήματος υγείας του, είναι το γεγονός, ότι δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις γλωσσικές του δεξιότητες.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Good Morning America» η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Bruce είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Νομίζω ότι δεδομένων των συνθηκών, τα πάει πολύ καλά. Αυτό που θα μοιραστώ, είναι αυτό που λέω στα παιδιά μου, δηλαδή, είναι σημαντικό να βλέπουμε τους ανθρώπους εκεί που είναι και όχι εκεί που θα θέλαμε να είναι. Υπάρχει μεγάλη ομορφιά, γλυκύτητα, αγάπη και χαρά σε αυτό».

Ο Glen Gordon Caron, φίλος του σταρ Bruce Willis, είχες δηλώσει παλιότερα στη New York Post ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε ο ίδιος. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Bruce».

Tallulah Willis: Είναι ο ίδιος. Βλέπω αγάπη όταν είμαι μαζί του

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Drew Barrymore Show, η Tallulah είχε μιλήσει για την τρέχουσα κατάσταση του πατέρα της. «Είναι ο ίδιος, κάτι που νομίζω ότι από αυτή την άποψη έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Βλέπω αγάπη όταν είμαι μαζί του. Και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει, κάτι που είναι πραγματικά ξεχωριστό», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Drew Barrymore.

Tallulah Willis Reveals Why Family is Open About Bruce Willis' Condition | The Drew Barrymore Show

Η απόφαση της οικογένειας να συζητήσει ανοιχτά για την υγεία του Willis έγινε για δύο λόγους, όπως εξήγησε η Tallulah κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Από τη μια πλευρά, είμαστε ποιοι είμαστε ως οικογένεια, αλλά επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το FTD. Εάν μπορούμε να δώσουμε κάτι ως οικογένεια για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το αντιστρέψουμε και να κάνουμε κάτι όμορφο γι 'αυτό, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς», εξέφρασε.

Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια προοδευτική νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου, προκαλώντας αλλαγές στην προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα. Ενώ η κατάσταση του Willis έχει οδηγήσει στο τέλος της καριέρας του ως ηθοποιός, η οικογένεια παραμένει σταθερή και ενωμένη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice