Λάρσα Πίπεν: Φήμες ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον γιο του Τζόρνταν
© MEGA/GC Images/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Λάρσα Πίπεν πυροδότησε φήμες χωρισμού με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Αφαίρεσε όλες του τις φωτογραφίες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λάρσα Πίπεν: Φήμες ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον γιο του Τζόρνταν

Η 49χρονη πρωταγωνίστρια του «Real Housewives of Miami» πυροδότησε φήμες χωρισμού το Σαββατοκύριακο, αφού έκανε unfollow και αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες του 33χρονου Μάρκους Τζόρνταν από το Instagram της.

Επίσης, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram Story της, στην οποία συμπεριέλαβε ένα γκάλοπ που ρωτούσε τους followers της: «Θα έπρεπε οι φίλοι σας να κάνουν unfollow τον πρώην σας;».

Μάρκους Τζόρνταν - Λάρσα Πίπεν: Ζευγάρι από το 2019

Η Πίπεν και ο Τζόρνταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω κοινών φίλων σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες το 2019. Τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο, το ζευγάρι φάνηκε να επιβεβαιώνει το ειδύλλιό του, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται ενώ έκαναν βόλτα στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα. Λίγες μέρες μετά, πολλές πηγές επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους στο PEOPLE.

Υπενθυμίζεται πως η επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια της σειράς «The Real Housewives of Miami» πήρε διαζύγιο τον Σκότι Πίπεν με τον οποίο είχε τέσσερα παιδιά. Έκτοτε ήταν ζευγάρι με τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς, Τρίσταν Τόμπσον, πριν αυτός βρεθεί στο πλευρό της αδερφής της ριάλιτι σταρ, Κλόε Καρντάσιαν και με τον Μαλίκ Μπίσλέι.

Ως γνωστόν οι άλλοτε συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα NBA. Εδώ και καιρό, o Σκότι Πίπεν έχει στο στόχαστρό του τον Μάικλ Τζόρνταν. Το «ερέθισμα» είναι το ντοκιμαντέρ του ESPN και του Netflix, Last Dance. Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό GQ, ο Πίπεν «επιτέθηκε» για μία ακόμη φορά στον MJ, με τον οποίο κέρδισαν 6 πρωταθλήματα ΝΒΑ τη δεκαετία του '90.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice