Κάνιε Γουεστ: Νέο βίντεο με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή
Κάνιε Γουεστ: Νέο βίντεο με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή © ETIENNE LAURENT/EPA
Celebrities

Προκλητικός ξανά ο Κάνιε Γουεστ - Νέο βίντεο με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή

Το μικροσκοπικό φόρεμα χωρίς εσώρουχο

Κάνιε Γουεστ: Νέο βίντεο με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή - Το μικροσκοπικό φόρεμα χωρίς εσώρουχο

Συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις με την σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, ο Κάνιε Γουέστ, με την 29χρονη να εμφανίζεται σχεδόν γυμνή στο τελευταίο βίντεο του γνωστού ράπερ.

Ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε νέο βίντεο με την Σενσόρι να εμφανίζεται σχεδόν γυμνή σε πάρτι μετά το Super Bowl της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η 29χρονη Αυστραλή φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρμεα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα με την ίδια να μην φοράει ούτε καν εσώρουχο.

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε με τη νέα του ανάρτηση, ο Κάνιε Γουεστ ανέβασε βίντεο στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Θα αναρτώ τη γυναίκα όσο θέλω. Με κάνει χαρούμενο. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι χαρούμενος. Θέλουν να τους κάνεις αυτούς χαρούμενους. Εγώ αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και με αυτό είμαι χαρούμενος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

«Ανήρτησα φωτογραφίες και βίντεο της συζύγου μου τρεις φορές εν γνώσει μου. Οπότε αυτό που λέω είναι ότι εγώ κυκλοφόρησα δίσκο και ακόμα ακούω σχόλια του τύπου "κάνεις αναρτήσεις με τη γυναίκα σου;". Το κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Γι' αυτό σας αρέσει η μουσική μου γιατί εγώ είμαι χαρούμενος. Οπότε μην λέτε τίποτα αρνητικό. Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ@@@ειτε. Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ@@@μενο τον βασιλιά. Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Θα κάνω αναρτήσεις με τη σύζυγό μου όσο θέλω. Βάλε τη δική σου γυναίκα στο δικό σου γ@@@μενο Instagram», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice