Ντακόντα Τζόνσον: Όλα τα βλέμματα στο see through φόρεμα με κρύσταλλα
© Geoff Bruce/Central Press/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Ντακότα Τζόνσον τράβηξε όλα βλέμματα με το see through κρυστάλλινο φόρεμα

Στην πρεμιέρα του «Μadame Web»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντακόντα Τζόνσον: Όλα τα βλέμματα στο see through φόρεμα με κρύσταλλα

Η Ντακότα Τζόνσον εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Madame Web» στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ένα διάφανο φόρεμα από κρυστάλλινο δίχτυ.

Το διακοσμημένο με κρύσταλλα, με ιστό σχέδιο ήταν μια ειδική δημιουργία της Gucci για την πρεμιέρας της ταινία, στην οποία υποδύεται η Τζόνσον υποδύεται την «Madame Web» (δίχτυ). 

Η Ντακότα Τζόνσον τράβηξε όλα βλέμματα με το see through κρυστάλλινο φόρεμα
© Geoff Bruce/Central Press/Hulton Archive/Getty Images

Ντακότα Τζόνσον: Η επόμενη σταρ της Marvel

Στη γεμάτη αγωνία περιπέτεια η Ντακότα Τζόνσον έχει τον ρόλο της περίφημης «Cassandra Webb» και ήδη όλοι μιλούν για τη νέα υπερηρωίδα που έχει ως υπερδύναμη το ίδιο το μυαλό της. 

Η ταινία βασίζεται στα κόμικ της Marvel αλλά δεν αποτελεί μέρος του MCU. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Madame  Webb» η ταινία ανήκει σε διαφορετικό σύμπαν από το MCU αλλά και από το SSU (Sony’s Spider-Man Universe), κάτι που καθίσταται σαφές από την φράση «Στο μεταξύ σε ένα άλλο σύμπαν…» που συνοδεύει το trailer.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ντένις Ο’Νιλ και σχεδιάστηκε από τον Τζον Ρομίτα Τζούνιορ, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο τεύχος #210 του The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1980. Η Madame Web, γνωστή και ως Κασάντρα Γουέμπ, είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία πάσχει από χρόνιο νευρομυϊκή ασθένεια η οποία την κάνει να κινείται και να αναπνέει με δυσκολία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice