Κάνιε Γουέστ
Κάνιε Γουέστ © EPA
Celebrities

Η κόρη του Κάνιε Γουέστ ζωγράφισε γυμνή τη Μπιάνκα Σενσόρι

Οι αντιδράσεις στα σχόλια ανάγκασαν την Κιμ Καρντάσιαν να «κατεβάσει» το post

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κάνιε Γουέστ: Η κόρη του ζωγράφισε γυμνή τη Σενσόρι - Οι αντιδράσεις στα σχόλια ανάγκασαν την Κιμ Καρντάσιαν να «κατεβάσει» το post

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε κάτω από ανάρτηση στον λογαριασμό TikTok που χειρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν με την 10χρονη κόρη της Νορθ, στην οποία το παιδί είχε ανεβάσει μια ζωγραφιά στην οποία απεικονιζόταν γυμνή η σύζυγός του πατέρα της, Κάνιε Γουεστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Πρόκειται, επί της ουσίας, για το νέο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Κάνιε Γουεστ με τίτλο Vultures 1 που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Apple Music.

Η ζωγραφιά της Νορθ με την Σενσορι γυμνή
Η ζωγραφιά της Νορθ με την Σενσορι γυμνή © TikTok

Πολύ γρήγορα, η ανάρτηση «κατέβηκε» ενώ πηγές που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει ξεκαθαρίσει στον Κάνιε Γουέστ πως θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η Μπιάνκα δεν θα είναι ολόγυμνη κοντά στα παιδιά της.

Να σημειωθεί πως στη ζωγραφιά η Νορθ περιέγραφε για ποια τρία πράγμα ήταν ευγνώμων σήμερα (σ.σ. στις 13 Φεβρουαρίου).

Το 10χρονο κορίτσι έγραψε στη ζωγραφιά του ότι «είμαι ευγνώμων για το VULTURES 1 γιατί είναι απίστευτα καλό. Είμαι ευγνώμων επίσης για τους μαύρους γύπες γιατί αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ αυτό. Τέλος είμαι ευγνώμων για το τραγούδι Carnival».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice