Η κόρη του Κάνιε Γουέστ ζωγράφισε γυμνή τη Μπιάνκα Σενσόρι

Οι αντιδράσεις στα σχόλια ανάγκασαν την Κιμ Καρντάσιαν να «κατεβάσει» το post

Look Team |

Κάνιε Γουέστ: Η κόρη του ζωγράφισε γυμνή τη Σενσόρι - Οι αντιδράσεις στα σχόλια ανάγκασαν την Κιμ Καρντάσιαν να «κατεβάσει» το post

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε κάτω από ανάρτηση στον λογαριασμό TikTok που χειρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν με την 10χρονη κόρη της Νορθ, στην οποία το παιδί είχε ανεβάσει μια ζωγραφιά στην οποία απεικονιζόταν γυμνή η σύζυγός του πατέρα της, Κάνιε Γουεστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Πρόκειται, επί της ουσίας, για το νέο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Κάνιε Γουεστ με τίτλο Vultures 1 που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Apple Music.

Η ζωγραφιά της Νορθ με την Σενσορι γυμνή © TikTok

Πολύ γρήγορα, η ανάρτηση «κατέβηκε» ενώ πηγές που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει ξεκαθαρίσει στον Κάνιε Γουέστ πως θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η Μπιάνκα δεν θα είναι ολόγυμνη κοντά στα παιδιά της.

Να σημειωθεί πως στη ζωγραφιά η Νορθ περιέγραφε για ποια τρία πράγμα ήταν ευγνώμων σήμερα (σ.σ. στις 13 Φεβρουαρίου).

Το 10χρονο κορίτσι έγραψε στη ζωγραφιά του ότι «είμαι ευγνώμων για το VULTURES 1 γιατί είναι απίστευτα καλό. Είμαι ευγνώμων επίσης για τους μαύρους γύπες γιατί αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ αυτό. Τέλος είμαι ευγνώμων για το τραγούδι Carnival».