Chiara Ferragni: Χώρισε με τον Fedez
© EPA/MATTEO CORNE
Celebrities

Chiara Ferragni και ο Fedez δεν είναι πλέον μαζί

Μετά από πέντε χρόνια γάμου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Chiara Ferragni: Χώρισε με τον σύντροφο της και ράπερ Fedez

Η influencer Chiara Ferragni και ο ράπερ Fedez φέρονται να έχουν χωρίσει σύμφωνα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου. 

Όπως αναφέρει η Corriere Della Serra ο ράπερ έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού την περασμένη Κυριακή κάνοντας αναφορά στα τελευταία Instagram stories του Fedez, με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Ο ράπερ φαίνεται πως έκανε αναρτήσεις από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο, στο οποίο μετακόμισε το πρώην πλέον ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο.

«Από το Sanremo πέρυσι, η ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε απόφαση να μείνει κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν όμως βρέθηκε σε δύσκολη θέση, o Fedez ήταν λιγότερο γενναιόδωρoς, κατηγορώντας την ότι τα νομικά της προβλήματα είχαν επίσης αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή της. Ένα παιχνίδι αντεγκλήσεων στο οποίο π Fedez ανέβασε τον τόνο της σύγκρουσης ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ κατέφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι» γράφει η Dagospia.

Τις τελευταίες ώρες, η Ferragni δημοσίευσε δύο ιστορίες που φαίνεται να υποδηλώνουν μια αλλαγή. Μάλιστα, η επιχειρηματίας μοιράστηκε μια εικόνα ενός βιβλίου με μια αφιέρωση: «Στη ζωή, η νίκη και η ήττα θα συμβούν και τα δύο. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσεις». Και μετά ένα δεύτερο, που λέει «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου».

Η ιστορία αγάπης, ο γάμος, τα δύο παιδιά

Ο Ferragni και ο Fedez ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια : το ζευγάρι είπε το «ναι» την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Noto της Σικελίας. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, τον Leone , που γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του ίδιου έτους . Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο, στις 23 Μαρτίου 2021, γεννήθηκε η κόρη τους Vittoria Lucia Ferragni. 

Αυτό που πυροδότησε τη σπίθα μεταξύ των δύο ήταν το τραγούδι (του Fedez και του J-Ax) του 2016, «Wish for but not place» : σε έναν στίχο ο ράπερ τραγουδά «Chiara Ferragni's dog has a Vuitton παπιγιόν» . Οι δυο τους έτσι άρχισαν να γνωρίζονται και μετά να βγαίνουν ραντεβού. 

«1η Σεπτεμβρίου 2018 - 1η Σεπτεμβρίου 2023: 5 χρόνια παντρεμένοι και 7 χρόνια μαζί. Δεν είναι πάντα εύκολο, Στην πραγματικότητα είναι συχνά δύσκολο (όπως όλα τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή) αλλά είσαι ο άνθρωπός μου και είμαι τόσο χαρούμενη που σε έχω δίπλα μου», έγραφε η Ferragni στη λεζάντα δημοσίευσης για την επέτειο του γάμου τους.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», είχε πει σε συνέντευξή της η Ferragni για τη γνωριμία που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο 2020 και με αφορμή τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού, oι δυο τους ανακοίνωσαν στους followers τους πως θα έκαναν μια δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, για να στηρίξουν το ταμείο για τη δημιουργία κλινών στο χώρο της εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνο, ζητώντας από τους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν το ίδιο. Αυτό που κατάφεραν ήταν μέσα σε μόλις 24 ώρες, το ποσό που συγκεντρώθηκε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι το 2022, ο 34χρονος διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στο πάγκρεας και πέρασε ένα διάστημα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Φεράνι ωστόσο, βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι ο ίδιος να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι και την οικογένειά τους.

Ήδη οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τότε ο Fedez διέψευσε τις φήμες. 

Η απάτη με το «παντόρο»

Προ μερικών εβδομάδων έγινε γνωστό ότι η εισαγγελία του Μιλάνου διεξάγει έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το «παντόρο».

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση συνεργασίας της Ferragni με την εταιρία Μπαλόκο. Συνεργασία με την οποία, πριν από ένα χρόνο, έγινε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων για παιδιατρικό νοσοκομείο του Τορίνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, η δωρεά στο νοσοκομείο φέρεται να έγινε από την εταιρία πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του παντόρο, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω και της «διαφήμισης» της influencer, τριπλασιάστηκε. Η δημόσια ιταλική υπηρεσία κατά των τραστ έχει ήδη επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στη Ferragni όσο και στη συγκεκριμένη εταιρία.

Ο λογαριασμός της στο Instagram δέχθηκε καταιγισμό από οργισμένα σχόλια, ενώ στο πολυτελές της κατάστημα στη Ρώμη άγνωστοι έγραψαν λέξεις όπως «Bandita» (κλέφτρα) και «Truffatrice» (απατεώνισσα). Η Ferragni δημοσίευσε ένα βίντεο-απολογία, το οποίο όμως κατάφερε μόνο να χειροτερεύσει τα πράγματα.

Λίγοι πείστηκαν από την απολογία της – και λίγο αργότερα η εταιρεία οπτικών Safilo ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με την influencer. Το ίδιο έκανε λίγο αργότερα και η Coca-Cola, ενώ κι άλλοι χορηγοί της, όπως οι Tod's, Intimissimi, Calzedonia, L'Oréal και Nestlé, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Oggi η Ferragni έχει χάσει εντωμεταξύ περισσότερους από 70.000 ακολούθους. Ο ειδικός σε θέματα marketing Τζιαμπάολο Κολέτι τονίζει πως «η κρίση που βιώνει η influencer είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Πρόκειται για την πρώτη πτώση της από τον Όλυμπο των influencers». Τώρα το σημαντικότερο για την ίδια είναι να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου. Όπως τονίζουν άλλωστε και οι ειδικοί, το διαδίκτυο δεν συγχωρεί, όμως ξεχνά πολύ γρήγορα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice