Kιάρα Φέρανι: Τι είπε στην συνέντευξη «που περίμενε όλη η Ιταλία»
© EPA/MATTEO BAZZI
Celebrities

Κιάρα Φεράνι: «Δεν είναι οριστικός ο χωρισμός με τον Fedez - O κόσμος μου κατάρρευσε στις 15 Δεκεμβρίου»

H Ιταλίδα influencer έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το σκάνδαλο «Pandoro» και τον γάμο της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kιάρα Φέρανι: Η Ιταλίδα influencer έδωσε την συνέντευξη «που περίμενε όλη η Ιταλία»

Η διάσημη Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni μίλησε για πρώτη φορά για τον φερόμενο χωρισμό της από τον Fedez, αλλά και για το σκάνδαλο με τα κέικ Pandoro που ξέσπασε πριν από λίγους μήνες.

Στο talk show «Che Tempo Che Fa» στην ιταλική τηλεόραση η Ferragni, η οποία τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω των φημών θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της και ράπερ Fedez, επιβεβαίωσε πως ο γάμος της περνάει κρίση – ωστόσο, δήλωσε πως «δεν είναι οριστικός ο χωρισμός», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη».

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα “μπαμ”. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής» ανέφερε, επίσης, η δημοφιλής influencer.

Ferragni: Δεν είμαι της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά

Η Chiara Ferragni αναφέρθηκε, επίσης, στο σκάνδαλο με το κέικ Pandoro που ξέσπασε τον Δεκέμβριο του 2023. Η influencer, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής αλλά και της ιταλικής Επιτροπής Ανταγωνισμού για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς συνέδεσε την κατάσταση αυτή με την κρίση στον γάμο της.

«Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη» είπε για το σκάνδαλο.

«Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγγνώμη» είπε.

Προ μερικών εβδομάδων έγινε γνωστό ότι η εισαγγελία του Μιλάνου διεξάγει έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το Pandoro.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση συνεργασίας της Ferragni με την εταιρία Μπαλόκο. Συνεργασία με την οποία, πριν από ένα χρόνο, έγινε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων για παιδιατρικό νοσοκομείο του Τορίνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, η δωρεά στο νοσοκομείο φέρεται να έγινε από την εταιρία πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του Pandoro, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω και της «διαφήμισης» της influencer, τριπλασιάστηκε. Η δημόσια ιταλική υπηρεσία κατά των τραστ έχει ήδη επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στη Ferragni όσο και στη συγκεκριμένη εταιρία.

Ο λογαριασμός της στο Instagram δέχθηκε καταιγισμό από οργισμένα σχόλια, ενώ στο πολυτελές της κατάστημα στη Ρώμη άγνωστοι έγραψαν λέξεις όπως «Bandita» (κλέφτρα) και «Truffatrice» (απατεώνισσα). Η Ferragni δημοσίευσε ένα βίντεο-απολογία, το οποίο όμως κατάφερε μόνο να χειροτερεύσει τα πράγματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice