Η Μόνικα Μπελούτσι με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και βέλο
Η Μόνικα Μπελούτσι με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και βέλο © ANSA
Celebrities

Η Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσιάζει στη νέα φωτογράφιση για τη Vogue Τσεχίας

Η ακαταμάχητη Ιταλίδα ντίβα με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και βέλο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μόνικα Μπελούτσι με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και βέλο - Η φωτογράφιση της Ιταλίδας ντίβας για τη Vogue Τσεχίας 

Η Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με το πηγαίο σεξαπίλ και τη διαχρονική ομορφιά της στη φωτογράφιση που έκανε για τη Vogue Τσεχίας.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Instagram για το νέο τεύχος του, το περιοδικό αναφέρει: «Πώς τη θυμάστε; Ως Μαρία Μαγδαληνή στα “Πάθη του Χριστού”, ως Dr. Lena Fiore Kendricks από το πολεμικό θρίλερ δράσης “Τα Δάκρυα του Ήλιου” ή στην οικογενειακή κωμωδία Αστερίξ και Οβελίξ: Αποστολή Κλεοπάτρα, όπου υποδυόταν την Αιγύπτια βασίλισσα; Η Μόνικα Μπελούτσι ξεκίνησε την καριέρα της στον κόσμο του μόντελινγκ, όπου τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κέρδισαν γρήγορα την προσοχή. Ωστόσο, ύστερα από τη μετάβασή της στην υποκριτική έγινε είδωλο, λάμποντας στην οθόνη σε ρόλους που αποκάλυψαν όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και την ικανότητά της να ενσαρκώνει χαρακτήρες με το βάθος και τις αποχρώσεις που τους αξίζουν. Στο Παρίσι, απαθανατίστηκε αποκλειστικά για το #VogueCS από έναν από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους στη βιομηχανία της μόδας, τον Paolo Roversi».

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με wet look στα μαλλιά και ένα υπέροχο πανωφόρι του οίκου Alaia και μαγνητίζει τον φακό με το ακαταμάχητο σέξι βλέμμα της.

Στις σελίδες της τσέχικης Vogue, η Ιταλίδα σταρ φωτογραφίζεται με ένα δαντελένιο φόρεμα υψηλής ραπτικής της Εσθονής σχεδιάστριας Kristina Viirpal που αναδεικνύει τη σιλουέτα της Ιταλίδας καλλονής. Το headpiece με το βέλο στο πρόσωπο απογειώνει το dram του look, θυμίζοντας σταρ άλλης εποχής.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει με χρώμα, όπως το παρακάτω Balenciaga look.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice