Η ιστορία πίσω από το πράσινο φόρεμα Versace της Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy 2000
Η ιστορία πίσω από το πράσινο φόρεμα Versace της Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy 2000 © EPA
Celebrities

Η ιστορία πίσω από το πράσινο φόρεμα Versace της Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy 2000

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την στιλίστριά της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: Ίσως δεν φορούσε το πράσινο φόρεμα Versace των Grammy - Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την στιλίστριά της

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως ίσως και να μην έβαζε τελικά το εμβληματικό πράσινο φόρεμα Versace που είχε φορέσει στα βραβεία Grammy του 2000 καθώς η στιλίστριά της την είχε παρακαλέσει να μην το φορέσει.

«Ήταν ένα φόρεμα που είχαν φορέσει και άλλες ήδη. Η στιλίστριά μου ήταν σε φάση, σε παρακαλώ, μην το φορέσεις. Κι εγώ της απάντησα, Το αγόρασες, και μου πηγαίνει, οπότε θα το φορέσω. Έτσι κι έκανα. Και προκάλεσε αίσθηση» είπε σε μια συνέντευξή της στη Vogue.

Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν ένα μάξι, ημιδιάφανο φόρεμα με exotic prints, ένα extreme wrap dress, κατά κάποιον τρόπο, που κλείνει μόνο στην ηβική περιοχή με μια καρφίτσα. Μία εμφάνιση που είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις και φυσικά πρωταγωνίστησε στον σχολιασμό πολλών περιοδικών της εποχής.

Jennifer Lopez (& The Green Versace Dress) Presents Best R&B Album At 2000 GRAMMYs | GRAMMY Rewind

«Φαντάζομαι ότι κάθε γενιά χρειάζεται ένα εμβληματικό φόρεμα, κι αυτόν το ρόλο εξυπηρετεί το συγκεκριμένο για τη γενιά του. Ήταν, απλά, η στιγμή που φύσηξε άνεμος κι εγώ περπάτησα πάνω στη σκηνή», ανέφερε η Λόπεζ, η οποία απέδωσε την επιτυχία των εμφανίσεών της στη συνεργασία της με στιλίστες: «Συνεργάστηκα για πολλά χρόνια με την Andrea Lieberman και μετά με τους Rob [Zangardi] και Mariel [Haenn] μέχρι τώρα». Έχει όμως να κάνει και με το προσωπικό της ένστικτο: «Μου αρέσει να τα συνδυάζω όλα μαζί. Άρχισα να κάνω mix and match».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice