Chiarra Ferragni: Πραγματικό το διαζύγιο με τον Fedez ή μάρκετινγκ;
© EPA/CLAUDIO GIOVANNINI
Celebrities

Chiara Ferragni: Πραγματικός ο χωρισμός με τον Fedez ή μάρκετινγκ;

Ως γνωστόν η influencer έχει προβλήματα λόγω του σκανδάλου «Pandoro»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Chiara Ferragni: Μήπως είναι «παιχνίδι» μάρκετινγκ το διαζύγιο με τον Fedez;

Tην ώρα που ο γάμος μεταξύ του Fedez και της Chiara Ferragni φέρεται να έχει εισέλθει σε κρίση με τον ράπερ κατά κόσμον -Federico Lucia - να έχει εγκαταλείψει την Κυριακή το πολυτελές ρετιρέ στο CityLife στο οποίο είχε μετακομίσει τον Νοέμβριο του 2023, γεννώνται ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει. 

Ήδη τις τελευταίες ημέρες είχε φύγει για το Μαϊάμι μόνος του, ή για την ακρίβεια με τη βοηθό του. Την ίδια ώρα, η influencer έμεινε με τα παιδιά της και με ένα σωρό νομικά προβλήματα μετά το «σκάνδαλο Pandoro». Και ίσως ακόμη και για αυτή την κατάσταση η Ferragni «δεν ήταν προετοιμασμένη». όπως λένε κύκλοι από το περιβάλλον της.

Στην πραγματικότητα, οι φήμες για διαφωνίες χρονολογούνται ακριβώς ένα χρόνο πριν, στο περίφημο φιλί μεταξύ του Fedez και τoυ Rosa Chemical στη σκηνή του Sanremo. Εκείνο το φιλί μπροστά στην κάμερα λέγεται ότι πυροδότησε κρίση στο ζευγάρι. Η Ferragni διαμαρτυρήθηκε για τις υπερβολές του Fedez σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Fedez από την πλευρά του, ήταν δυσαρεστημένος για την εμπλοκή της σε ζητήματα όπως του «Pandoro», σε σημείο που μπήκε στον πειρασμό να απολύσει τον μάνατζερ της συζύγου του Fabio Maria Damato.

Σίγουρα τον τελευταίο καιρό υπήρχαν ενδείξεις για κρίση στο ζευγάρι. Έβγαζαν όλο και λιγότερες φωτογραφίες μαζί, κάτι που δεν συνήθιζαν στο παρελθόν. Χθες, ο Fedez εξαφανίστηκε και από την εικόνα του προφίλ της Ferragni στο Instagram. Tροφή στα σενάρια έδωσε και η απουσία της influencer από επιδείξεις των Fendi και Prada της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και αντ' αυτού η ανακοίνωση της παρουσίας της την Κυριακή 3 Μαρτίου στην εκπομπή «Che tempo che fa». 

«Βέβαια, για ένα πολύ έμπειρο στα μέσα ενημέρωσης και τα social media ζευγάρι, το οποίο δεν δίστασε ποτέ να θέσει οποιοδήποτε γεγονός της ιδιωτικής τους ζωής στην δημόσια σφαίρα, αυτό το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό. Και ίσως θα πρέπει να προσέξει κανείς τη λέξη "παιχνίδι": μια από τις πολλές ερμηνείες του περιστατικού που έχουν κυκλοφορήσει είναι ότι στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι ένα τέχνασμα για να αποσπάσει την προσοχή από τα προβλήματα της Ferragni», σχολιάζει η Corriere Della Serra. 

«Αν αυτό ισχύει, το παιχνίδι δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, αλλά κινδυνεύει να αποδειχθεί μπούμερανγκ: ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- δεν θα ήθελε να μάθει ότι τον έχουν κοροϊδεύουν», συνεχίζει το ιταλικό μέσο.

Αλλά προς το παρόν όλα δείχνουν ότι η κρίση είναι πραγματική. Θα μπορούσε επομένως να τελειώσει μια ιστορία αγάπης για την οποία οι Ιταλοί γνωρίζουν τα πάντα εδώ και οκτώ χρόνια.

Μια ιστορία που ξεκίνησε το 2016, κορυφώθηκε με έναν τριήμερο γάμο το 2018 και ίσως τώρα φτάνει στο τέλος της. Από τον γάμο , προήλθαν και τα δυο παιδιά τους: ο Leone, 5 ετών, και η Vittoria, 2 ετών. Η τελευταία, βλέποντας τον πατέρα της να φεύγει από το σπίτι, φέρεται να τον αγκάλιασε και να τον ρώτησε: «Μα πότε θα επιστρέψεις;». Ο Fedez φέρεται να απάντησε: «Φυσικά και θα επιστρέψω». Και ξέρετε ότι στα παιδιά πρέπει πάντα να λέγεται η αλήθεια. Ή μήπως όχι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice