Οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους κινηματογραφικούς σταρ, εκτιμά η Νάταλι Πόρτμαν - Η συνέντευξη της ηθοποιού στο Vanity Fair.
Η Νάταλι Πόρτμαν θεωρεί ότι οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους αστέρες του κινηματογράφου © EPA/Allison Dinner
Celebrities

Νάταλι Πόρτμαν: Οι YouTubers γίνονται πλέον πιο διάσημοι από τους σταρ του σινεμά

Η ηθοποιός εκτιμά ότι οι ταινίες είναι σε «πτωτική τροχιά» ως ψυχαγωγία

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους κινηματογραφικούς σταρ, εκτιμά η Νάταλι Πόρτμαν - Η συνέντευξη της ηθοποιού στο Vanity Fair.

Η Νάταλι Πόρτμαν θεωρεί πως οι ταινίες ως πρωταρχική μορφή ψυχαγωγίας είναι σε «πτωτική τροχιά» και ότι οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους αστέρες του κινηματογράφου.

«Αν ρωτήσετε κάποιον στην ηλικία των παιδιών μου για αστέρες του κινηματογράφου, δεν γνωρίζει κανέναν σε σύγκριση με τους αστέρες του YouTube», πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Σε συνέντευξη στο Vanity Fair, η Νάταλι Πόρτμαν εκτίμησε ότι «υπάρχει κάτι απελευθερωτικό σε αυτό, το να μην είναι η τέχνη σου δημοφιλής τέχνη».

«Μπορείς πραγματικά να εξερευνήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Ασχολείσαι πολύ περισσότερο για το πάθος παρά για εμπορικότητα. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον, επίσης, είναι να προσέχουμε μην γίνει κάτι ελιτίστικο», σημείωσε.

«Υπάρχει επίσης αυτός ο εκδημοκρατισμός της δημιουργικότητας, ο καθένας μπορεί να κάνει πράγματα και απίστευτα ταλέντα να εμφανιστούν», παρατήρησε η ηθοποιός τονίζοντας ότι η προσβασιμότητα είναι απίστευτη.

«Αν ζούσε κάποιος σε μια μικρή πόλη, ίσως να μην είχε πρόσβαση στον σπουδαίο κινηματογράφο τέχνης. Τώρα αν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οτιδήποτε», ανέφερε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice