Drea De Matteo: H σταρ των «Sopranos» ξεπλήρωσε την υποθήκη της από το OnlyFans
© Paul Hennessy/NurPhoto via Getty Images/Ideal Image
Celebrities

H σταρ των «Sopranos» που ξεπλήρωσε την υποθήκη της από το OnlyFans σε πέντε λεπτά

H Drea De Matteo λέει ότι είχε μείνει με δέκα δολάρια στον λογαριασμό της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Drea De Matteo: H σταρ των «Sopranos» ξεπλήρωσε την υποθήκη του σπιτιού της από το OnlyFans

Η ηθοποιός των «Sopranos», Drea de Matteo, επαίνεσε το OnlyFans το οποίο της «έσωσε τη ζωή», αφού η άρνησή της να κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19 της κόστισε πολλές δουλειές και την άφησε με μόλις 10 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ενώ ήταν αρχικά απρόθυμη να συμμετάσχει στη συνδρομητική υπηρεσία για ενήλικους πέρυσι, τώρα αποκάλυψε ότι οι της αναρτήσεις αποδείχθηκαν τόσο προσοδοφόρες που ξεπλήρωσε τα χρέη της από την υποθήκη μέσα σε πέντε λεπτά - και μάλιστα ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση.

«Όποιος θέλει να με καταδικάσει και να με βάλει κάτω, ας το κάνει. Ελπίζω μόνο να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση που βρέθηκα εγώ να φροντίζω δύο μικρά παιδιά. Έσωσε το σπίτι μου για πολλά χρόνια που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Και πέρα από όλα αυτά, μου έδωσε αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω και να χρηματοδοτήσω το ULTRAFREE» είπε στην Daily Mail.

Η Drea de Matteo που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Adriana La Cerva στο τηλεοπτικό δράμα του HBO, The Sopranos. Για την ερμηνεία της στη σειρά έλαβε Emmy β’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά το 2004.

Η τηλεοπτική επιτυχία του «The Sopranos», ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουνίου του 2007, οπότε προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε η Drea de Matteo «σκοτώθηκε» στην 5η σεζόν, όταν και ανακαλύφθηκε ότι συνεργαζόταν με το FBI.

«Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα για εμένα που έχω γίνει μέλος του OnlyFans. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος που το βλέπουμε σε αυτό το σπίτι είναι ότι είμαι μια πολεμίστρια που δεν αποδέχεται την ήττα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που δημιούργησε τον λογαριασμό για βιοποριστικούς λόγους. «Σκέφτηκα, “Εντάξει, άρα όλοι είναι με τα εσώρουχά τους και είναι σέξι στο Instagram και δεν το κάνω αυτό, αλλά μπορώ να το κάνω και να πληρώνομαι ταυτόχρονα”. (…) Δεν ξέρω γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα», πρόσθεσε η Drea De Matteo.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice