Ρίτα Όρα: Η Βρετανίδα ποπ σταρ μίλησε την ψυχική υγεία και τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού και το άγχος.
H Ρίτα Όρα μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία © Instagram/Rita Ora
Celebrities

Η Ρίτα Όρα μίλησε για τη μάχη της με το άγχος και τις κρίσεις πανικού

Σάουνα, κρύα ντους, βελονισμός: Η ποπ σταρ μοιράζεται τρόπους διαχείρισης του στρες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ρίτα Όρα: Η Βρετανίδα ποπ σταρ μίλησε την ψυχική υγεία και τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού και το άγχος.

Σε νέα της συνέντευξη στον Εβγκένι Λεμπέντεφ και το podcast «Brave New World», η Ρίτα Όρα μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία, ενώ αποκάλυψε ότι «έμαθε να αναγνωρίζει» τα σημάδια της κρίσης πανικού, αφού βιώνει εδώ για και πολλά χρόνια «πολύ έντονο» άγχος.

Ρίτα Όρα: Η Βρετανίδα ποπ σταρ μίλησε την ψυχική υγεία και τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού και το άγχος.
H Ρίτα Όρα αποκάλυψε ότι «έμαθε να αναγνωρίζει» τα σημάδια της κρίσης πανικού © Instagram/Rita Ora

Ο αγώνας της Ρίτα Όρα με τις κρίσεις πανικού και το άγχος

Η ποπ σταρ τόνισε ότι συμμετέχει τακτικά σε 40λεπτες σάουνες με υπέρυθρες ακτίνες ενώ στη συνέχεια κάνει μια κρύα βουτιά ή ένα ντους. Για τις κρίσεις πανικού χρησιμοποιεί μεθόδους κινέζικης ιατρικής για να ελέγχει τα συμπτώματα, καθώς και βελονισμό.

«Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Έχω μάθει να αναγνωρίζω πότε “έρχεται” μία κρίση πανικού»

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε “έρχεται” μία κρίση πανικού. Πριν εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική και προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία μέσα από τους στίχους του τρίτου της άλμπουμ «You and I», το οποίο κυκλοφόρησε το 2023, αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία αφού έχασε μέρος του εαυτού της κατά τη διάρκεια χρόνων διασκέδασης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice