Rebecca Ferguson: Tom Cruise, Hugh Grant, ποιος έκανε bullying στην ηθοποιό;
© Gareth Fuller/PA Images via Getty Images/Ideal Image
Celebrities

«Όλοι» ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε bullying στην Rebecca Ferguson

Hugh Grant ή Tom Cruise;

62224-137655.jpg
Newsroom |

Rebecca Ferguson: Tom Cruise, Hugh Grant, ποιος έκανε bullying στην ηθοποιό;

Η Rebecca Ferguson αποκάλυψε στο podcast «Reign with Josh Smith» ότι κάποτε δούλεψε σε μια ταινία με έναν «απόλυτα ηλίθιο συμπρωταγωνιστή» που την έκανε να κλάψει ουρλιάζοντας της στο πλατό. «Ήμουν τόσο ευάλωτη που μου φώναζαν και έκλαιγα βγαίνοντας από το πλατό», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Ferguson δεν κατονόμασε ποτέ την ταινία ή τον συμπρωταγωνιστή και τα σχόλιά της προκάλεσαν γρήγορα ένα παιχνίδι εικασιών, καθώς οι θαυμαστές της ανατρέχουν στην φιλμογραφία της και προσπαθούν να συμπεράνουν ποιος θα μπορούσε να είναι «ένοχος». Η ηθοποιός είναι γνωστή για τον ρόλο της «Ilsa Faust» στην ταινία «Mission: Impossible» και έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «The Greatest Showman» και «Doctor Sleep». Στους διάσημους συμπρωταγωνιστές της περιλαμβάνονται οι Hugh Jackman, Michael Fassbender, Tom Cruise, Chris Hemsworth, Ewan McGregor, Emily Blunt, Jake Gyllenhaal, Hugh Grant και Dwayne "The Rock" Johnson.

Ένας χρήστης του twitter είπε: «100% Hugh Grant. Ο μόνος με τον οποίο δεν έχει φωτογραφίες είναι ο Rock, αλλά μόλις έγραψε στο twitter ότι δεν ήταν αυτός. Έχει πολλαπλές φωτογραφίες με τον Fassbender και τον Jake Gyllenhall (red carpet + press). Έχει μόνο περίπου 2 φωτογραφίες με τον Hugh Grant όπου στέκεται όσο πιο μακριά γίνεται. To βρήκα».

Πολλοί θαυμαστές εικάζουν ότι είναι o Tom Cruise που έκανε την Ferguson να κλάψει. Ένας χρήστης του X σχολίασε: «Η εικασία μου είναι ότι ο ηθοποιός για τον οποίο μιλάει είναι ο Tom Cruise και αυτό εξηγεί γιατί ο χαρακτήρας της σκοτώθηκε στην τελευταία ταινία Mission Impossible. Η απώλειά τους. Ήταν ένα από τα καλύτερα κομμάτια του franchise».

Ο Dwayne «The Rock« Johnson, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Ferguson στην ταινία «Hercules» του 2014, εξέφρασε την άποψη του. Σε μια ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, ο Τζόνσον είπε ότι του αρέσει που η Ferguson υπερασπίστηκε τον εαυτό της.

Στο podcast, η Ferguson περιέγραψε ότι ήταν «τόσο φοβισμένη» και σημείωσε ότι αυτό το συναίσθημα επέστρεφε σε αυτήν καθώς έλεγε την ιστορία. Σύμφωνα με την ίδια, ωστόσο, το περιστατικό αποτέλεσε σημείο καμπής στην καριέρα της, οδηγώντας την να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό της στο μέλλον. «Από εκείνη τη στιγμή, δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να φτάσει σε ένα σημείο που πήγα σπίτι και είπα "Γιατί συνέβη αυτό;"», είπε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice