Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο αδελφός της μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία
© Dan Kitwood - WPA Pool/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο αδελφός της μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία

Mε αφορμή το επερχόμενο βιβλίο του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τσαρλς Σπένσερ: Η σπάνια φωτογραφία με τη Νταϊάνα από την παιδική τους ηλικία

Αργότερα αυτό το μήνα, ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Τσάρλς Σπένσερ, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του για την παιδική του ηλικία, με τίτλο «A Very Private School», τα οποία επικεντρώνονται στο οικοτροφείο στο οποίο άρχισε να φοιτά σε νεαρή ηλικία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κυκλοφορία του βιβλίου στις 12 Μαρτίου, ο κόμης κάνει μια βόλτα στις αναμνήσεις μοιράζοντας παλιές φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Σάββατο, μοιράστηκε μια σπάνια εμφανιζόμενη φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει με την Νταϊάνα και την εκλιπούσα μητέρα τους, Φράνσις Σαντ Κάιντ.

Στη λεζάντα του, ο Σπένσερ σχολιάζει: «Η μητέρα μου, η Νταϊάνα και εγώ, περίπου το 1967. Εγώ θα ήμουν 3 ετών και η Νταϊάνα 5 ή 6 ετών. Λατρεύω το πόσο ευτυχισμένος φαίνεται καθένας από εμάς», ανέφερε. «Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, η μητέρα μου μου έδωσε το παρατσούκλι "Buzz" -γιατί με έβλεπε να έχω την ατελείωτη ενέργεια μιας μάλλον χαρούμενης και πολυάσχολης μέλισσας».

Η ευτυχία της οικογένειας θα αποδεικνυόταν βραχύβια. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1967, η Φράνσις θα εγκαταλείψει τον πατέρα του Τσαρλς και της Νταϊάνα, Τζον Σπένσερ, και μετά το διαζύγιο θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών και αργότερα θα ξαναπαντρευτεί τον Πίτερ Σαντ Κιντ.

Εκτός από τη φωτογραφία του τρίο το 1967, ο Σπένσερ έχει μοιραστεί φωτογραφίες από άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης μιας που δείχνει την αδελφή του Λαίδη Σάρα σε ηλικία 11 ετών και μιας άλλης από την επίσκεψη του Νέλσον Μαντέλα το 2001 στο κτήμα του Althorp για να υποβάλει τα σέβη του στον τάφο της πριγκίπισσας. 

Πηγή: Vanity Fair

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice