Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel
Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel © Instagram/ Chanel
Celebrities

Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel

Αναπαρήγαγαν σκηνές από το «Ένας άνδρας και μια γυναίκα» του 1966

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κρουζ - Πιτ: Σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel - Αναπαρήγαγαν σκηνές από το «Ένας άνδρας και μια γυναίκα» 

Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνίστησαν σε μια ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους με την οποία ξεκίνησε η επίδειξης μόδας της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου, για τη γυναικεία κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024/2025.

Οι δύο ηθοποιοί απέτισαν φόρο τιμής στο γαλλικό παραθαλάσσιο θέρετρο Ντωβίλ, αναπαραστώντας σκηνές από τη γαλλική ταινία «Ένα άνδρας και μια γυναίκα» του 1966, η οποία γυρίστηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

CHANEL Fall-Winter 2024/25 Ready-to-Wear Show - A Cinematic Story — CHANEL Shows

Στην ταινία, Πιτ και Κρουζ αναπαρήγαγαν σκηνές από την βραβευμένη με Όσκαρ γαλλική ταινία. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κλοντ Λελούς, ήταν επίσης παρών στο σόου της Chanel και έφτασε μαζί με την Ισπανίδα σταρ, η οποία έγινε πρέσβειρα του οίκου μόδας το 2018.

Ο Πιτ μπορεί να μην παρευρέθηκε στην εκδήλωση μόδας, αλλά είναι γνωστό πως έχει μια ιδαίτερη σύνδεση με τον οίκο αφού ήταν ο πρώτος άνδρας εκπρόσωπος του εμβληματικού αρώματος Chanel No. 5.

Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουζ μαζί για τον οίκο Chanel

H υπόθεση της ταινίας είναι ως εξής: «Μια χήρα και ένας χήρος βρίσκουν τη σχέση τους να εξελίσσεται σε έρωτα, αλλά οι τραγωδίες του παρελθόντος αποδεικνύονται δύσκολο να ξεπεραστούν, με αποτέλεσμα να προχωρούν με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτότητα».

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίζονται στους ρόλους που έπαιξαν παλιότερα η Ανούκ Αϊμέ και ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν. Ουσιαστικά, το φιλμ επικεντρώνεται σε μια πολύ καθοριστική σκηνή της αρχικής ταινίας, όπου οι δύο πρωταγωνιστές κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στο Deauville.

🚩 Un Homme Et Une Femme/A Man And A Woman (1966) Dir. Claude Lelouch

Ωστόσο, στη νέα εκδοχή, οι ρόλοι των δύο πρωταγωνιστών αντιστρέφονται σε σχέση με το πρωτότυπο. Το μοντέλο, Ριάν βαν Ρόμπεϊ, που υποδύεται τη σερβιτόρα, έρχεται να πάρει την παραγγελία τους, την οποία η Πενέλοπε Κρουζ ρωτά αν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια.

Το θέρετρο Ντωβίλ έχει ιστορική σημασία για τον γαλλικό οίκο, καθώς είναι το μέρος όπου η Γκαμπριέλ «Κοκό» Σανέλ άνοιξε το πρώτο κατάστημα της πολυτελούς μάρκας πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Chanel.Η δημιουργική διευθύντρια Βιρζινί Βιάρντ δημιούργησε όλο το σόου ως «φόρο τιμής στο Ντωβίλ, ένα μέρος που ενέπνευσε στην Γκαμπριέλ Σανέλ την εφεύρεση μιας γοητείας».

Πενέλοπε Κρούζ για Μπραντ Πιτ: «Πέρασα υπέροχα»

Μετά την επίδειξη μόδας, η Κρουζ μίλησε στη Vogue για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Πιτ για πρώτη φορά.



«Η φωτογράφιση με τη Chanel διήρκεσε δύο ημέρες και περάσαμε υπέροχα. Όλοι ευχηθήκαμε να ήταν [ο Πιτ] εδώ σήμερα. Αλλά δουλεύει σε μια ταινία την οποία - παρεμπιπτόντως - κάνει με τον σύζυγό μου. Πέρασα όμως υπέροχα δουλεύοντας με τον Μπραντ», δήλωσε στο δημοσίευμα.

Η Κρουζ χαρακτήρισε την πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους ως «μια τόσο όμορφη στιγμή» και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ερμηνεία των πρωταγωνιστών της αρχικής ταινίας, Anouk Aimée και Jean-Louis Trintignant, καθώς και την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τους σκηνοθέτες Inez & Vinoodh.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice