Emily Ratajkowski: Εμφάνιση στο πάρτι των Όσκαρ
Emily Ratajkowski: Εμφάνιση στο πάρτι των Όσκαρ © Jon Kopaloff / Stringer/ Getty Images
Celebrities

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Emily Ratajkowski στο πάρτι των Όσκαρ

Το εντυπωσιακό φόρεμα με το ασύμμετρο μπούστο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Emily Ratajkowski: Αποκαλυπτική εμφάνιση στο πάρτι των Όσκαρ - Το εντυπωσιακό φόρεμα με το ασύμμετρο μπούστο

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταυτόχρονα αποκαλυπτικές παρουσίες στα φετινά Όσκαρ ήταν αυτή της Emily Ratajkowski. Το διάσημο μοντέλο στ καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, ήταν για ακόμη μία φορά αποκαλυπτική.

Για τη μεγάλη αυτή βραδιά το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Jacquemus από την νυφική ​​εμφάνιση της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2024, ου παρουσιάστηκε στη Νότια Γαλλία τον Ιανουάριο. Το μοντέλο επέλεξε να μη φοράει πέπλο και αξεσουάρ. Το εντυπωσιακό φόρεμα εφάρμοζε στη μέση της και ένα ασύμμετρο μπούστο που φαινόταν να αιωρείται. 

H Emily Ratajkowski στο πάρτι των Όσκαρ

Το φημισμένο after party event του Vanity Fair είναι μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές ακόμα στιγμές μόδας εκτός του κυρίως κόκκινου χαλιού των Όσκαρ 2024.

Μετά την κύρια τελετή απονομής των Όσκαρ, οι σταρ παίρνουν το δρόμο τους για το ετήσιο post-Oscars party του Vanity Fair, που πραγματοποιείται στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Beverly Hills. Οι περισσότερες διασημότητες που παρακολούθησαν την τελετή στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες αλλάζουν σε ένα δεύτερο glam look και συναντούν πολλούς ακόμα A-listers που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής.

Δείτε τις φωτογραφίες με το διάσημο μοντέλο στο πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των Όσκαρ:

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski στα Όσκαρ © enews/ Instagram
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski στα Όσκαρ © enews/ Instagram

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice