Christie Brinkley: Αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του δέρματος
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Το supermodel των 80's Christie Brinkley αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του δέρματος

Το ανακάλυψε εντελώς τυχαία

62224-137655.jpg
Newsroom |

Christie Brinkley: To μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του δέρματος

Το μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας Christie Brinkley ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, μια κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος.

Η Brinkley μοιράστηκε τα νέα της διάγνωσής της στη σελίδα της στο Instagram την Τρίτη, γράφοντας στη λεζάντα ότι «τα καλά νέα για μένα είναι ότι εντοπίσαμε το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα νωρίς. Και είχα σπουδαίους γιατρούς που αφαίρεσαν τον καρκίνο και με περιποιήθηκαν στην εντέλεια».

Η Brinkley αποκάλυψε ότι αισθάνεται τυχερή που το διαπίστωσε νωρίς, όταν συνόδευσε την κόρη της σε ένα τσεκ-απ, γράφοντας:  «Δεν ήταν δικό μου ραντεβού, οπότε δεν επρόκειτο να πω τίποτα, αλλά στο τέλος του ραντεβού ρώτησα αν θα μπορούσε να κοιτάξει μια μικρή μικροσκοπική κουκίδα που είχα στο πρόσωπο».

«Έριξε μια ματιά και ήξερε αμέσως ότι χρειαζόταν βιοψία! Την έκανε τότε και εκεί! Κλείστε το ραντεβού για έλεγχο σήμερα. Και ψάξτε το, φίλες μου», πρόσθεσε πριν ευχαριστήσει τους γιατρούς της.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (BCC) είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου του δέρματος και συχνά παρουσιάζεται ως «ανοιχτές πληγές, κόκκινες κηλίδες, ροζ όγκοι ή γυαλιστερά εξογκώματα», σύμφωνα με το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος.

Η Brinkley έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στο Sports Illustrated τη δεκαετία του 1970. Πέρασε 25 χρόνια ως το πρόσωπο του CoverGirl, εμφανίστηκε σε πάνω από 500 εξώφυλλα περιοδικών και υπέγραψε συμβόλαια με μεγάλα brands. Στη συνέχεια διέγραψε μία αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Το 1998, οι αναγνώστες του Playboy την ψήφισαν ως μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 20ου αιώνα.Το 2011, το Men's Health την ονόμασε μία από τις «100 πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών», κατατάσσοντάς την στο νούμερο 16.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice