Η Όπρα παραδέχθηκε πως έκανε χρήση Ozempic για να χάσει κιλά
Η Όπρα παραδέχθηκε πως έκανε χρήση Ozempic για να χάσει κιλά © EPA
Celebrities

Η Όπρα παραδέχθηκε πως έκανε χρήση Ozempic για να χάσει κιλά

Υπερασπίστηκε την επιλογή της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όπρα: Παραδέχθηκε την χρήση Ozempic για να χάσει κιλά - Υπερασπίστηκε την επιλογή της 

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί για ακόμα μία φορά η Όπρα αφού παραδέχθηκε και υπερασπίστηκε τη χρήση του Ozempic σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα βγει στον αέρα μόλις λίγες ημέρες αφότου αποχώρησε από το ρόλο της ως πρέσβειρα των Weight Watchers εν μέσω διαμάχης για την απόφασή της να στραφεί σε ένα φάρμακο απώλειας βάρους για να αδυνατίσει.

Η 70χρονη τηλεπερσόνα παραδέχθηκε πως κατάφερε να χάσει περισσότερα από 40 κιλά με τη βοήθεια του αμφιλεγόμενου φαρμάκου απώλειας βάρους, το οποίο τώρα θα παρουσιάσει στον κόσμο στο επερχόμενο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, An Oprah Special: Shame, Blame and the Weight Loss Revolution.

Ενώ το ειδικό αφιέρωμα της Όπρα πρόκειται να προβληθεί ολόκληρο απόψε, ένα απόσπασμα που προβλήθηκε από το Good Morning America έδωσε μια μικρή γεύση από το τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές, δείχνοντας την να επιτίθεται σε όλους εκείνους που ασκούν κριτική σε άλλους επειδή χρησιμοποιούν φάρμακα για να αδυνατίσουν.

«Αποφάσισα να μιλήσω επειδή αυτή η αλλαγή ήταν πραγματικά σημαντική για μένα και ήθελα να μπορώ να μιλάω για ό,τι θέλω και το Weight Watchers είναι πλέον μια εταιρεία που επίσης χορηγεί φαρμακευτικά φάρμακα για το βάρος.
Δεν ήθελα να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων», δήλωσε η Όπρα, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή στην επόμενη συνέλευση των μετόχων της Weight Watchers τον Μάιο.

«'Έτσι παραιτήθηκα από το διοικητικό συμβούλιο και δώρισα όλες τις μετοχές μου στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού», πρόσθεσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice