Mπιλ Κλίντον: Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου τον έβρισε
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου έβρισε τον Κλίντον επειδή ροχάλιζε σε ταινία της

Κατά την προβολή της «Emma» το 1996

62224-137655.jpg
Newsroom |

Mπιλ Κλίντον: H Γκουίνεθ Πάλτροου τον έβρισε όταν αποκοιμήθηκε σε ταινία της 

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι έβρισε τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον επειδή κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Emma» του 1996 σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

Η Πάλτροου ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Hot Ones» Σον Έβανς αν είναι αλήθεια ότι ο Μπιλ Κλίντον κοιμήθηκε κάποτε κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας της "Emma" σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη.

«Είναι αλήθεια. Ροχάλιζε ακριβώς μπροστά μου», είπε η Πάλτροου γελώντας. «Έλεγα: "Ουάου, υποθέτω ότι αυτή θα γίνει μια πραγματικά επιτυχημένη ταινία". Αλλά ήταν. Οπότε άντε γαμήσου, Μπιλ Κλίντον».

Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου έβρισε τον Κλίντον επειδή ροχάλιζε σε ταινία της
© Getty Images/AFP/Ideal Image

Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζέιν Ώστιν, η ταινία «Emma» σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, καθώς απέφερε 40 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό λιγότερο από 8 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Variety. Ήταν μία από τις πολλές επιτυχίες που έκανε η Πάλτροου τη δεκαετία του 1990.

Η Πάλτροου μίλησε επίσης για την εμπειρία της στη διεύθυνση της εταιρείας της Goop που επικεντρώνεται στη μόδα, την ευεξία και τα προϊόντα ομορφιάς. Σε συνέντευξή της στο Bustle το 2023, η Πάλτροου είπε ότι ενώ δεν είναι «έτοιμη να πουλήσει» την Goop, έχει σκεφτεί ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της.

Πηγή: FoxNews

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice