Chiara Ferragni: Καυγάς στα γενέθλια της κόρης της με τον Fedez
© EPA/TIAGO PETINGA
Celebrities

Chiara Ferragni και ο Fedez είχαν άγριο τσακωμό στα γενέθλια της κόρης τους

To ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και καιρό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Chiara Ferragni: Καυγάς στα γενέθλια της κόρης της με τον σύζυγο της Fedez

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» μεταξύ της Chiara Ferragni και του Fedez συνεχίζεται, όπως αναφέρει η «Messaggero» παρά την κοινή τους παρουσία στα γενέθλια της κόρης τους Vittoria.

Όπως αναφέρει το ιταλικό μέσο  οι δυο τους φαίνεται να συνεχίζουν να μην μιλούν μεταξύ τους, εμφανίζονται πάντα χωριστά στα social media και δείχνουν μόνο φωτογραφίες των παιδιών από πίσω. Βάση πρόσφατης συμφωνίας που έχει γίνει μέσω των δικηγόρων τους δεν δημοσιεύουν πλέον τα πρόσωπα των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Fedez είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν το πρόσωπο του γιου του, αλλά τη διέγραψε από το Instagram λίγα λεπτά αργότερα. Η συγκεκριμένη κατάσταση όπως αναφέρεται έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση κι εκνευρισμό στον ράπερ.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», προς το τέλος των γενεθλίων ξέσπασε ένας άγριος καβγάς μεταξύ της influencer και του Fedez, ενδεχομένως με αφορμή τις φωτογραφίες.

H Κιάρα Φεράνι για τον χωρισμό τους

Η Κιάρα Φεράνι είχε παραχωρήσει στις αρχές Μαρτίου, την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Φέντεζ, Η influencer εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» του Φάμπιο Φάσιο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε ένα σημείο της συνέντευξης, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

Αν και δεν επιβεβαίωσε ότι είχε πάρει διαζύγιο με τον διάσημο Ιταλό ράπερ, έκανε λόγο για μεγάλη κρίση στον γάμο τους, αναφέροντας: «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Fedez και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη...».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice