Chiarra Ferragni: Πραγματικό το διαζύγιο με τον Fedez ή μάρκετινγκ;
© EPA/CLAUDIO GIOVANNINI
Celebrities

Fedez για Κιάρα Φεράνι: «Δυστυχώς δεν αντέξαμε»

Ο ράπερ και η influencer χώρισαν πρόσφατα αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κιάρα Φεράνι: O Fedez μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με την influencer

Έναν μήνα μετά τον χωρισμό με του με την Κιάρα Φεράνι, ο ράπερ Fedez «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το επικείμενο διαζύγιο.

«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» είπε αρχικά. Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε, αν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι για το «σκάνδαλο pandoro» επηρέασε τον γάμο τους, ο Fedez απάντησε: «Ναι, ναι, ναι, ναι» αλλά διευκρίνισε: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Fedez: Τι απάντησε στην ερώτηση περί απιστίας

Στην ερώτηση αν υπήρξε απιστία που έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο, ο Fedez αντέδρασε λέγοντας «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά».

«Η Κιάρα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» O Fedez δεν σταμάτησε να αποκαλεί «γυναίκα του» τη Φεράνι καθ΄ολη τη διάρκεια της συνέντευξης. Όμως ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι «νομικά είναι ακόμα έτσι», όπως σημείωσε. «Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί» είπε και τέλος επισήμανε, ότι: «Ό,τι κι αν συμβεί, θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί. Θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».

Η ιστορία αγάπης, ο γάμος, τα δύο παιδιά

H Φεράνι και ο Fedez ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια : το ζευγάρι είπε το «ναι» την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Noto της Σικελίας. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, τον Λέονι , που γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του ίδιου έτους . Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο, στις 23 Μαρτίου 2021, γεννήθηκε η κόρη τους Βιτόρια.

Αυτό που πυροδότησε τη σπίθα μεταξύ των δύο ήταν το τραγούδι (του Fedez και του J-Ax) του 2016, «Wish for but not place» : σε έναν στίχο ο ράπερ τραγουδά «Chiara Ferragni's dog has a Vuitton παπιγιόν» . Οι δυο τους έτσι άρχισαν να γνωρίζονται και μετά να βγαίνουν ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο 2020 και με αφορμή τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού, oι δυο τους ανακοίνωσαν στους followers τους πως θα έκαναν μια δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, για να στηρίξουν το ταμείο για τη δημιουργία κλινών στο χώρο της εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνο, ζητώντας από τους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν το ίδιο. Αυτό που κατάφεραν ήταν μέσα σε μόλις 24 ώρες, το ποσό που συγκεντρώθηκε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Υπενθυμίζεται, ότι το 2022, ο 34χρονος διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στο πάγκρεας και πέρασε ένα διάστημα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Φεράνι ωστόσο, βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι ο ίδιος να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι και την οικογένειά τους. Ήδη οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2023, όμως τότε ο Fedez διέψευσε τις φήμες.

Η απάτη με το «pandoro»

Προ μερικών εβδομάδων έγινε γνωστό ότι η εισαγγελία του Μιλάνου διεξάγει έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το «παντόρο». Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση συνεργασίας της Ferragni με την εταιρία Μπαλόκο. Συνεργασία με την οποία, πριν από ένα χρόνο, έγινε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων για παιδιατρικό νοσοκομείο του Τορίνο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, η δωρεά στο νοσοκομείο φέρεται να έγινε από την εταιρία πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του παντόρο, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω και της «διαφήμισης» της influencer, τριπλασιάστηκε. Η δημόσια ιταλική υπηρεσία κατά των τραστ έχει ήδη επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στη Ferragni όσο και στη συγκεκριμένη εταιρία.

Ο λογαριασμός της στο Instagram δέχθηκε καταιγισμό από οργισμένα σχόλια, ενώ στο πολυτελές της κατάστημα στη Ρώμη άγνωστοι έγραψαν λέξεις όπως «Bandita» (κλέφτρα) και «Truffatrice» (απατεώνισσα). Η Φεράνι δημοσίευσε ένα βίντεο-απολογία, το οποίο όμως κατάφερε μόνο να χειροτερεύσει τα πράγματα. Λίγοι πείστηκαν από την απολογία της – και λίγο αργότερα η εταιρεία οπτικών Safilo ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με την influencer. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice