Βιν Ντίζελ: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του
Βιν Ντίζελ: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του © ERIC THAYER/ EPA
Celebrities

«Έχεις ανοίξει μέρη της καρδιάς που δεν ήξερα ότι υπήρχαν»: Η τρυφερή ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τα γενέθλια της κόρης του

Η Χάνια έγινε 16 και ο ηθοποιός της εξέφρασε την αγάπη του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βιν Ντίζελ: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του, Χάνια, που έκλεισε τα 16

Με μία τρυφερή ανάρτηση ο Βιν Ντίζελ ευχήθηκε στην κόρη του Χάνια για τα γενέθλιά της. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Fast & Furious» έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του, Παλόμα Χιμένες τρία παιδιά, τη Χάνια, τον Βενσάν και την Παολίν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της κόρης του και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια προς εκείνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, της εξέφρασε την αγάπη του και πόσο πολύ τον έχει αλλάξει η πατρότητα σαν άνθρωπο.

Η ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τα γενέθλια της κόρης του

«Σαν σήμερα ακριβώς 16 χρόνια πριν... Περπατούσα με τον Πάμπλο, μετά από μια κουραστική μέρα γυρισμάτων, όταν μοιράστηκα μαζί του το γεγονός ότι ήμουν μόνο λίγες ώρες μακριά από το να σε δεχτώ στην κόσμο. Και τότε, μου έδωσε αυτή τη σπουδαία συμβουλή που έκανε την εμπειρία την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Καθώς ψάχνω για τις κατάλληλες λέξεις για σήμερα...

»Πώς να εκφράσω την υπερηφάνεια, τη χαρά. Το φως που έφερες στην ύπαρξη του κόσμου. Το νόημα με το οποίο η ίδια σου η ψυχή φώτισε τη ζωή μου. Ευλογημένος και ευγνώμων, είναι ο φακός που έχω την τύχη να βλέπω από μέσα του τα πάντα. Ωστόσο, όταν αποστάζω την ευτυχία, τη χαρά και την αγάπη σε μια μοναδική πηγή, αυτή είσαι εσύ, ο Άλφα Άγγελός μου.

»Έχεις ανοίξει μέρη της καρδιάς που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Η σοφία, η συμπόνια και η καλοσύνη σου... η ίδια σου η ύπαρξη αποδεικνύει ότι όσο σκοτεινός κι αν φαίνεται ο κόσμος... το φως πάντα θα θριαμβεύει. Είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που μεγαλώνεις και γίνεσαι.

»Η πατρότητα έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια των χιλιετιών... αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει, είναι ότι είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο... Η ευλογία, που μπορεί να γνωρίσει μια ψυχή. Χρόνια πολλά, άγγελέ μου. Ο περήφανος και ευγνώμων πατέρας σου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice