Ελιζάμπεθ Χάρλεϊ: Απάντα στην φήμη για τον Πρίγκιπα Χάρι
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Η Ελίζαμπεθ απάντα στο αν ήταν η πρώτη γυναίκα που έκανε σεξ ο πρίγκιπας Χάρι

O Δούκας του Σάσεξ είχε αναφερθεί στην πρώτη του ερωτική εμπειρία στην βιογραφία του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ελιζάμπεθ Χάρλεϊ: Απάντα στην φήμη για το αν έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απάντησε στις φήμες ότι εκείνη είναι η «μεγαλύτερη γυναίκα» που έκανε για πρώτη φορά σεξ ο πρίγκιπας Χάρι, όπωςς ο ίδιος κατέγραψε την πρώτη του σεξουαλική επαφή στα απομνημονεύματά του που έγιναν best seller.

Γράφοντας στην βιογραφία του «Spare», ο Δούκας του Σάσεξ αφηγήθηκε πώς η ανώνυμη πρώτη ερωμένη του τον αντιμετώπισε σαν «νεαρό επιβήτορα» και περιέγραψε λεπτομερώς πώς η πράξη έλαβε χώρα σε ένα χωράφι πίσω από μια «πολύ πολυσύχναστη παμπ» στο Wiltshire. «Αυτό ήταν γελοίο!» η ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή Άντι Κόεν. 'Και πρόσθεσε: «Ήταν σαν να λέμε, "Είναι πολύ όμορφος. Είναι Αμερικανός." Ω, είναι ο Άντι Κόεν».

Η περιγραφή του Χάρι

Όπως περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία του, γνώρισε μια γυναίκα στα 17 του χρόνια, η οποία ήταν μεγαλύτερή του. Το 2001 ο Χάρι ήταν ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε. Κατά την επίσκεψή του, αναφέρει πως υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε… γνώση του one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει. Στη διάρκεια γεύματος σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας λέει πως τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια». «Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ''μάτσο'' άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει. Μόνο που τελικά ο Μάρκο δεν πήγε να τον ρωτήσει γι’ αυτό, αλλά για το αν ήταν αλήθεια ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως είχε φτάσει στα αυτιά του πρίγκιπα -τότε- Κάρολου, κάτι το οποίο ο Χάρι αρνήθηκε τότε.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η 50χρονη σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί πως όταν ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21 είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες. Η γνωριμία τους είχε γίνει σε ένα μπαρ…

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice