Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί © EPA/ANDREW GOMBERT
Celebrities

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι ο Μπραντ Πιτ την κακοποιούσε σωματικά

«Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε ότι ο Μπραντ Πιτ την κακοποιούσε σωματικά - Τι είπε για το περιστατικό στο αεροπλάνο

Την κακοποίηση της ίδιας αλλά και των παιδιών τους από τον Μπραντ Πιτ αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα, η ηθοποιός ισχυρίζεται, μέσω των δικηγόρων της πως ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Ειδικότερα, σε νέα κατάθεσή της, την οποία υπέβαλαν οι δικηγόροι της στο δικαστήριο, ισχυρίζεται πως «ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

«Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς - όποτε υπάρχει μια απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό», δήλωσε στο PEOPLE φίλος του Μπραντ Πιτ και πρόσθεσε:

«Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50».

Η κόντρα της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους

Το ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήριο για το γαλλικό οινοποιείο τους Château Miraval με την πλευρά της ηθοποιού να καταθέτει χθες αίτημα δημοσιοποίησης συνομιλιών, οι οποίες -όπως ισχυρίζονται- αποδεικνύουν ότι ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ δεν άφηνε την Τζολί να του πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο, εκτός αν συνοδεύονταν από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας. Όπως υποστηρίζουν, ο Μπραντ Πιτ ανησυχούσε πως τα σφραγισμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για την διεκδίκηση της κηδεμονίας θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν χωρίς το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

«Το σφραγισμένο αρχείο της Τζολί, το οποίο περιλάμβανε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Πιτ να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν», γράφουν οι δικηγόροι της, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήθελε η Τζολί να «δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή» σχετικά με την υποτιθέμενη «προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι».

«Ο κ. Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το συμφέρον της κας Τζολί όταν αυτή δεν ήθελε να σωπάσει από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητάς του. Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, αλλά στη συνέχεια να την μηνύσει, ο κ. Πιτ έθεσε ευθέως επί τάπητος τον λόγο για τον οποίο αυτό το συμφωνητικό ήταν τόσο σημαντικό γι' αυτόν και αυτό που ήλπιζε ότι θα έθαβε: την κακοποίησή του εναντίον της κας Τζολί και της οικογένειάς τους. Μετά από οκτώ μήνες καθυστερήσεων, η παρούσα αίτηση ζητά από το Δικαστήριο να αναγκάσει τον κ. Πιτ να προσκομίσει επιτέλους αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο δικηγόρος της Τζολί, Πολ Μέρφι.

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της Τζολί, η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε συμβεί αν ο Πιτ είχε αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη έκανε την προσφορά.

Από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, η νομική του ομάδα υποστηρίζει ότι η Τζολί ήταν «εκείνη που πρότεινε μια ακόμη ευρύτερη ρήτρα μη δυσφήμισης ως μέρος της συμφωνίας» και οι εκπρόσωποι του Πιτ παρουσίασαν «μια στενότερη ρήτρα που αποσκοπούσε στην προστασία της επιχείρησης».

«Η ρήτρα ξεκαθάριζε επίσης ότι δεν θα υπήρχε κανένας περιορισμός στη δυνατότητα της Τζολί να μιλάει για το διαζύγιο τους ή τις διαδικασίες επιμέλειας. Προβλεπόταν συγκεκριμένα: Ωστόσο, η δέσμευση αυτή δεν περιορίζει τη δυνατότητα, για οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος, να προβεί σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, καταθέσεις ή μαρτυρίες σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία», σημείωσαν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice