Ο Aaron Taylor-Johnson έχει 23 χρόνια διαφορά με την σύζυγό του. Και;
© Instagram / @aarontaylorjohnson
Celebrities

Ο Aaron Taylor-Johnson έχει 23 χρόνια διαφορά με την σύζυγό του. Και;

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 όταν ο ηθοποιός ήταν 18 ετών και η σκηνοθέτης 41

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Aaron Taylor-Johnson: Δεν «καταλαβαίνει» την κριτική για την διαφορά με την σύζυγο του Sam Taylor-Johnson

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, μίλησε για τη «γοητεία» που ασκεί στο κοινό η διαφορά των 23 ετών μεταξύ εκείνου και της συζύγου του, Sam Taylor-Johnson. Ο υποψήφιος «Bond» γνώρισε την 57χρονη σκηνοθέτη το 2008, όταν πέρασε από οντισιόν για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Sam, Nowhere Boy, μια βιογραφική ταινία για τον John Lennon.

«Δεν το καταλαβαίνω πού είναι το θέμα, μου φαίνεται περίεργο», είπε σχετικά με το γεγονός ότι οι άνθρωποι τον κρίνουν για τις αποφάσεις που παίρνει στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας γενικά για τη ζωή και την καριέρα του, ο ηθοποιός είπε: «Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν στα είκοσί τους, εγώ το έκανα όταν ήμουν 13 ετών».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί τον Ιανουάριο του 2010. Υποδέχτηκαν την πρώτη κόρη Wylda Rae τον Ιούλιο του 2010 και τη μικρότερη κόρη τους Romy Hero τον Ιανουάριο του 2012. Η Sam έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες, την Angelica και την Jessie Phoenix.

Και οι δύο τους χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, ειδικά στις αρχές του ειδυλλίου τους.

Μιλώντας στο Telegraph το 2019 ο Aaron Taylor-Johnson είχε αναφέρει: «Κατάλαβα αμέσως ότι η Sam είναι η αδερφή ψυχή μου», ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει πως «Ήξερα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό το άτομο. Το θυμάμαι πολύ καλά, και έναν χρόνο μετά την γνωριμία μας της έκανα πρόταση γάμου. Ήξερα ότι ήθελα μία οικογένεια μαζί της, ήξερα ότι ήθελα παιδιά και έναν μήνα αργότερα έμεινε έγκυος το πρώτο μας παιδί».

Η σκηνοθέτις (η οποία είχε σκηνοθετήσει το «Fifty Shades of Grey») είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τον συζυγό της στα γυρίσματα της ταινίας του «Nowhere Boy», αλλά επέμεινε ότι δεν συνέβη τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Κατάφερα να κρατηθώ πραγματικά μέχρι σχεδόν το τέλος της ταινίας. Δεν ήμασταν καν μαζί τότε. Ίσως τα συναισθήματα να υπήρχαν αλλά να μην είχαν εκδηλωθεί. Το θέμα είναι ότι είχαμε έναν ψυχικό δεσμό όταν δουλεύαμε μαζί. Ήξερα από το τρεμούλιασμα ενός βλεφάρου τι είδους ερμηνεία θα έπαιρνα. Αισθάνθηκα αυτή τη σύνδεση σχεδόν από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας».

Με πληροφορίες από People

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice