Sacha Baron Cohen: Χωρίζει με την Isla Fisher
© EPA/NIKOLAI LINARES
Celebrities

Xωρίζουν Sacha Baron Cohen και Isla Fisher

O «Βοrat» είχε γνωριστεί με την ηθοποιό του «Wedding Crashers» πριν είκοσι σχεδόν χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Sacha Baron Cohen: Χωρίζει με την σύντροφο του και ηθοποιό Isla Fisher

Ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από δύο δεκαετίες κοινής πορείας. Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό, οι ηθοποιοί ανέφεραν ότι κατέθεσαν από κοινού αίτηση για να τερματίσουν τον γάμο τους.

Mε μια φωτογραφία τους φορώντας λευκά του τένις, έγραψαν: «Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από 20 χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω». Στην ανάρτηση, που δημοσιεύτηκε στα Instagram stories του Baron Cohen και της Fisher την Παρασκευή, ανέφεραν: «Πάντα δίναμε προτεραιότητα στην ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα σε αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Baron Cohen-Fisher: Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο δεκαετίες

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο Baron Cohen δήλωσε αργότερα στους New York Times για την πρώτη τους συνάντηση, λέγοντας ότι η Fisher ήταν «ξεκαρδιστική». «Ήμασταν σε ένα πολύ επιτηδευμένο πάρτι και εγώ και εκείνη δεθήκαμε με το να κάνουμε πλάκα στους άλλους», είχε δηλώσει ο κωμικός.

Ο Baron Cohen έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1990 με τον χαρακτήρα του «Ali G», έναν χαρακτήρα γκανγκστερ-παρωδία. Πρωταγωνίστησε επίσης στον ρόλο του «Borat» ενός δημοσιογράφου από το Καζακστάν, και έπαιξε τον ρόλο του επιδεικτικού Αυστριακού μόδιστρου Μπρούνο.

Η συνάδελφος ηθοποιός Fisher έγινε γνωστή ως «Shannon Reed» στη μακρόχρονη αυστραλιανή σαπουνόπερα «Home and Away» πριν μετακομίσει στη μεγάλη οθόνη. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος ήταν στο «Wedding Crashers» το 2005, ενώ πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία «Confessions of a Shopaholic». Έχει επίσης εκδώσει μια σειρά παιδικών βιβλίων.

Η διαμάχη με την Rebel Wilson

Τον περασμένο μήνα, ο Baron Cohen και η αυστραλιανή ηθοποιός Rebel Wilson ενεπλάκησαν σε διαμάχη ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της.

Το βιβλίο περιλαμβάνει ισχυρισμούς εναντίον του Baron Cohen, ο οποίος θεωρείται ότι απείλησε με νομικές ενέργειες. Η Wilson έγραψε ότι της ζητήθηκε να κάνει κάποια πράγματα που ήταν «υποτιμητικά για τις γυναίκες ή για το μέγεθός της» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Grimsby» του Baron Cohen το 2016, και κάποιες σκηνές την έκαναν να αισθάνεται ότι «ταπεινώνεται» και ότι «παρενοχλείται σεξουαλικά».

Οι δικηγόροι του Baron Cohen δήλωσαν ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ισχυρισμοί της δεν έχουν «καμία σχέση με την πραγματικότητα» και αποτελούν μέρος ενός «κυνικού εμπορικού τεχνάσματος για την προώθηση του βιβλίου της».

Τα απομνημονεύματα επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει πλέον μεταφερθεί για τις 25 Απριλίου. Έχει ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice