Τζόνι Ντεπ: «Ήταν ο χειρότερος κιθαρίστας», σύμφωνα με διάσημο στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας - Οι οντισιόν πριν την καριέρα στο Χόλιγουντ.
Διάσημο στέλεχος δισκογραφικής υποστηρίζει ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει ταλέντο στην κιθάρα © Instagram/Johnny Depp
Celebrities

Στέλεχος δισκογραφικής λέει ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ο χειρότερος κιθαρίστας που έχει δει ποτέ

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους Mötley Crüe και τους Guns N' Roses απέρριψε το μουσικό ταλέντο του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζόνι Ντεπ: «Ήταν ο χειρότερος κιθαρίστας», σύμφωνα με διάσημο στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας - Οι οντισιόν πριν την καριέρα στο Χόλιγουντ.

Ο άνθρωπος που υπέγραψε δισκογραφικά συμβόλαια με τους Mötley Crüe και τους Guns N' Roses είπε ότι πιστεύει ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι «ο χειρότερος κιθαρίστας που έχει δει ποτέ».

Ο Τζόνι Ντεπ στο μπλουζ φεστιβάλ του Ελσίνκι
Ο Τζόνι Ντεπ στο μπλουζ φεστιβάλ του Ελσίνκι, όπου πλαισίωσε τον Τζεφ Μπεκ το καλοκαίρι του 2022 © EPA/Kimmo Brandt

Τζόνι Ντεπ: «Ήταν ο χειρότερος κιθαρίστας που είχα δει ποτέ»

Ο Τομ Ζουτότ, διάσημο στέλεχος της A&R σε πρόσφατη συνέντευξη στο X5 Podcast αποκάλυψε ότι αφού παρακολούθησε μια από τις πρώτες ακροάσεις της μπάντας στην οποία έπαιζε ο Ντεπ προτού κατακτήσει τη φήμη στο Χόλιγουντ, απέρριψε το μουσικό του ταλέντο.

«Θεώρησα ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θα γινόταν ροκ σταρ», είπε. «Ξέρετε, ο Τζόνι Ντεπ έκανε οντισιόν για μένα δύο φορές. Αυτή είναι μια αστεία ιστορία. Πηγαίνω σε μια πρόβα, ο μάνατζερ είναι φίλος μου, και λέει: "Ανέλαβα αυτό το συγκρότημα από το Τζάκσονβιλ, είναι υπέροχοι". Πηγαίνω να τους δω και ήταν φριχτοί. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο χειρότερος κιθαρίστας που είχα δει ποτέ, αλλά το χάρισμά του ήταν τρελό, καταλαβαίνετε;», πρόσθεσε.

Βίντεο του Τζόνι Ντεπ στη σκηνή του φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι πριν από τη συναυλία του Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Βίντεο του Τζόνι Ντεπ στη σκηνή του φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι πριν από τη συναυλία του Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 2022 © EPA/John Rowley

«Μετά, κοιτάω τον μάνατζέρ του και του λέω: "Άκου, φίλε, δεν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά πρέπει να βρεις σε αυτό το παιδί έναν ατζέντη και να τον βάλεις στην τηλεόραση ή σε μια ταινία. Αυτό το παιδί είναι αστέρι. Αλλά τα τραγούδια είναι χάλια και η μουσικότητα είναι φρικτή"», τόνισε.

Λίγους μήνες αργότερα, όπως ανέφερε ο Τομ Ζουτότ, ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να εξασφαλίσει έναν ατζέντη και πήρε ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street».

HOLLYWOOD VAMPIRES 'People Who Died' - Official Video

Οι μουσικές απόπειρες του Τζόνι Ντεπ

Ο Αμερικανός ηθοποιός σήμερα είναι μέλος του supergroup Hollywood Vampires μαζί με τον Άλις Κούπερ και τον Τζο Πέρι των Aerosmith. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι σήμερα και έχουν κάνει πολλές παγκόσμιες περιοδείες.

Έχει επίσης συμμετάσχει ως guest μουσικός σε τραγούδι των Oasis, ενώ κυκλοφόρησε δισκογραφική δουλειά και περιόδευσε μαζί με τον αείμνηστο Τζεφ Μπεκ, λίγο πριν από τον θάνατο του κορυφαίου κιθαρίστα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice