Η άγνωστη ιστορία για τον χορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τζον Τραβόλτα
Η άγνωστη ιστορία για τον χορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τζον Τραβόλτα © Getty Images
Celebrities

Η άγνωστη ιστορία για τον χορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τζον Τραβόλτα

Τι αποκάλυψε ο Τομ Σέλεκ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η άγνωστη ιστορία για τον χορό της με τον Τζον Τραβόλτα - Τι αποκάλυψε ο Τομ Σέλεκ

Μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Τζον Τραβόλτα και την πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκάλυψε ο Τομ Σέλεκ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Town & Country, ο 79χρονος ηθοποιός του Blue Bloods μίλησε για ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματα You Never Know, όπου αφηγείται πώς κατέληξε να χορέψει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο δείπνο του Λευκού Οίκου το 1985.

Ειδικότερα, την εποχή εκείνη ο Σέλεκ γύριζε το Magnum, P.I. στη Χαβάη και δεν ήταν σίγουρος αν θα παρευρισκόταν στην εκδήλωση, μέχρι που ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του είπε: «Κοίτα, αυτή είναι η προσωπική λίστα καλεσμένων της πριγκίπισσας Νταϊάνα και υπάρχουν μόνο τρεις ηθοποιοί σε αυτήν: εσύ, ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Τραβόλτα».

Όπως εκμυστηρεύεται στα απομνημονεύματά του, αυτός και ο Ίστγουντ προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, ενώ ο Τραβόλτα και η πριγκίπισσα χόρευαν.

«Απομακρυνθήκαμε από το σημείο που οι υπόλοιποι χόρευαν και καθίσαμε πιο απόμερα», έγραψε ο Σέλεκ, σύμφωνα με την USA Today. «Μέχρι τώρα ο Τζον και η πριγκίπισσα χόρευαν σε ένα up-tempo νούμερο και λικνίζονταν. Όλοι οι υπόλοιποι σταμάτησαν να χορεύουν και σχημάτισαν έναν κύκλο γύρω τους, χειροκροτώντας».

Όταν, όμως, οι δυο τους άρχισαν έναν δεύτερο χορό, μια Βρετανίδα πλησίασε τον Σέλεκ και τον προέτρεψε να παρέμβει και να ζητήσει από την πριγκίπισσα να χορέψει.

«Ο Κλιντ κι εγώ δεν είπαμε τίποτα. Αλλά εκείνη συνέχισε: “Κύριε Selleck, πρέπει να μπείτε στη θέση του και να τον αντικαταστήσετε”. “Δεν θα διακόψω τον Τζον Τραβόλτα” ήταν η απάντησή μου, μάλλον με πολύ δυνατή φωνή. Δεν ήταν ευχαριστημένη».

Παρά το γεγονός πως δεν διέκοψε τον χορό, μπήκε στη μέση πριν το ζευγάρι συνεχίσει να χορεύει και τρίτο τραγούδι και σύμφωνα με τον ίδιο, η Νταϊάνα «ήταν υπέροχη και υπήρχε μια πολύ ντροπαλή ποιότητα πάνω της, παρά το γεγονός ότι ήταν καλά εκπαιδευμένη στην τέχνη της συζήτησης».

«Το μόνο που μπορούσα να κάνω χορεύοντας ήταν box step όπως κάναμε στους χορούς του λυκείου, ένα box step και μια βουτιά», αποκάλυψε. «Και δεν επρόκειτο να βουτήξω με την πριγκίπισσα DI! Οπότε απλά μιλούσα. Αλλά ήταν πολύ ευγενική … Ήταν σίγουρα αξέχαστο», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice