Χάλι Μπέρι: Γυμνή στο μπαλκόνι της
Χάλι Μπέρι: Γυμνή στο μπαλκόνι της © CAROLINE BREHMAN/ EPA
Celebrities

Η Χάλι Μπέρι γυμνή στο μπαλκόνι της - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύντροφός της

Της ευχήθηκε χρόνια πολλά για την Γιορτή της Μητέρας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χάλι Μπέρι: Γυμνή στο μπαλκόνι της - Η φωτογραφία του συντρόφου της

Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της να γίνονται πάντα θέμα συζήτησης η Χάλι Μπέρι αποτελεί μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στο Χόλιγουντ που στα 57 της λάμπει. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που αναρτά αισθησιακές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά ο σύντρφός της της την απαθανάτισε ολόγυμνη στο μπαλκόνι, πλάτη στο φακό, με την πίσω όψη του κορμιού της σε κοινή θέα.

Ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία της

Ο σύντροφος της, Van Hunt, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο της αγαπημένης του για να της ευχηθεί με σέξι τρόπο χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Χάλι Μπέρι να ποζάρει στο μπαλκόνι της ολόγυμνη.

«Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε, μεταξύ, άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας με κάποια λογοπαίγνια.

Ο 54χρονος μουσικός δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram και οι διαδικτυακοί τους φίλοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους ενώ παράλληλα πολλοί παρατήρησαν πως, η φωτογραφία είχε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το γυμνό στιγμιότυπο που είχε δημοσιεύσει η ίδια πέρυσι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice