Ο Στίβι Γουόντερ πιστεύει ότι η διαμάχη Drake - Kendrick Lamar είναι «περισπασμός» από πραγματικούς πολέμους και παγκόσμια ζητήματα.
Την κόντρα μεταξύ του Drake (αριστερά) και του Kendrick Lamar (εικονίζεται στο κέντρο) σχολίασε ο Στίβι Γουόντερ (δεξιά) © Instagram/Drake | EPA/Marta Perez | EPA/Eric Thayer
Celebrities

Ο Στίβι Γουόντερ παίρνει θέση για τη διαμάχη Drake-Κέντρικ Λαμάρ - Γιατί θεωρεί ότι είναι «περισπασμός»

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης της soul σχολιάζει τη δημόσια κόντρα των δύο ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Στίβι Γουόντερ πιστεύει ότι η διαμάχη Drake - Kendrick Lamar είναι «περισπασμός» από πραγματικούς πολέμους και παγκόσμια ζητήματα.

Ο Στίβι Γουόντερ είπε ότι πιστεύει ότι η κόντρα μεταξύ του Κέντρικ Λαμάρ και του Drake αποσπά την προσοχή από πιο σημαντικά παγκόσμια ζητήματα.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και συνθέτης ρωτήθηκε από το TMZ τι πιστεύει για τη διαμάχη των δύο ράπερ και απάντησε: «Κάθε είδους πόλεμος είναι κακός για τον κόσμο».

Drake - Κέντρικ Λαμάρ: Ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες

Οι Λαμάρ και Drake είναι σε κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια και πρόσφατα κυκλοφόρησαν τραγούδια με τα οποία ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες.

Καθώς η διαμάχη συνεχιζόταν, ένας φύλακας από το προσωπικό ασφάλειας του Drake πυροβολήθηκε σε ένοπλο επεισόδιο έξω από την έπαυλη του στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν το επεισόδιο σχετίζεται ή όχι με την κόντρα των ράπερ.

Ερωτηθείς εάν η διαμάχη του Κέντρικ Λαμάρ και του Drake του έχει προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα, ο Στίβι Γουόντερ απάντησε: «Δεν έχω άσχημα συναισθήματα, απλώς πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που συμβαίνει, γιατί αυτά τα πράγματα είναι απλώς περισπασμοί».

«Γνωρίζετε τους πολέμους που γίνονται αυτή τη στιγμή; Γνωρίζετε το πρόβλημα της έλλειψης στέγης;», συμπλήρωσε ο θρυλικός τραγουδιστής.

Η διαμάχη κλιμακώθηκε πριν από ένα μήνα όταν ο Λαμάρ επιτέθηκε στον Drake και τον J. Cole, με το τραγούδι του «First Person Shooter».

Έκτοτε έχει προσελκύσει την προσοχή επειδή σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πήραν το τραγούδι του Λαμάρ «Euphoria» και άλλαξαν μερικούς από τους στίχους που αρχικά στρέφονταν εναντίον του Drake και τους προσάρμοσαν εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice