Η Γκέιλ Κινγκ στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit στα 69 της

Τέσσερα μοντέλα σε τέσσερα ξεχωριστά cover story για το επετειακό τεύχος του διάσημου περιοδικού

Newsroom |

Sports Illustrated Swimsuit: Η Γκέιλ Κινγκ κάνει το ντεμπούτο της στο cover story του 60ου ετήσιου τεύχους - Τα μοντέλα των τεσσάρων εξωφύλλων. 

Η δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ, το plus-size μοντέλο Χάντερ ΜακΓκρέιντι και οι γνώριμες σταρ του περιοδικού Κέιτ Άπτον και Κρίσι Τέιγκεν ποζάρουν σε ξεχωριστά εξώφυλλα που αποκαλύφθηκαν την Τρίτη για το 60ο ετήσιο τεύχος με μαγιό του Sports Illustrated.

Η Γκέιλ Κινγκ κάνει το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

Για πρώτη φορά μοντέλο του Sports Illustrated, η 69χρονη ανκοργούμαν του «CBS Mornings» Γκέιλ Κινγκ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, με ένα ολόσωμο μαγιό με ροζ και πράσινα σχέδια.

Η δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit © Yu Tsai/Sports Illustrated

H καταξιωμένη τηλεοπτική παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στο Μεξικό από τον Yu Tsai.

Η ΜακΓκρέιντι, η οποία ίδρυσε μια σειρά ρούχων για μεγέθη έως 5Χ, φόρεσε ένα καφέ ολόσωμο με μεγάλα κοψίματα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό το 2017.

Η Χάντερ ΜακΓκρέιντι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit © Yu Tsai/Sports Illustrated

Η Κέιτ Άπτον φόρεσε ένα ροζ και κόκκινο μπικίνι με βολάν για το τέταρτο εξώφυλλό της με μαγιό.

Η Κέιτ Άπτον στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit © Yu Tsai/Sports Illustrated

Η Κρίσι Τέιγκεν που κόσμησε το εξώφυλλο του 50ου επετειακού τεύχους, πόζαρε με ένα πορτοκαλί μαγιό με βαθιά λαιμόκοψη για το τρέχον τεύχος, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στα περίπτερα την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Η Κρίσι Τέιγκεν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit © Yu Tsai/Sports Illustrated

Το τεύχος με μαγιό έκανε το ντεμπούτο του το 1964 και ήταν γνωστό για την παρουσίαση αδύνατων νεαρών γυναικών με αποκαλυπτικά μπικίνι.

Η στροφή του Sports Illustrated στη διαφορετικότητα

Τα τελευταία χρόνια, έχει διαφοροποιήσει τη δεξαμενή των μοντέλων του παρουσιάζοντας μεγαλύτερες γυναίκες, μεγαλύτερα σώματα, τρανς μοντέλα, παραολυμπιακές αθλήτριες, καθώς και μια γυναίκα με μπουρκίνι, το ολόσωμο μαγιό που φορούν ορισμένες μουσουλμάνες.

«Τα τελευταία 60 χρόνια έχουμε καταρρίψει τα στερεότυπα, έχουμε αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και έχουμε υπερασπιστεί τη συμπερίληψη», δήλωσε ο Μ.Τζ. Ντέι, αρχισυντάκτης του Sports Illustrated Swimsuit.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε άλλα τρία εξώφυλλα με γκρουπ μοντέλων που είχαν φωτογραφηθεί και στο παρελθόν © Yu Tsai/Sports Illustrated

Εκτός από τα τέσσερα ατομικά εξώφυλλα φέτος, το περιοδικό κυκλοφόρησε άλλα τρία με γκρουπ γυναικών που είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Κρίστι Μπρίνκλεϊ, Μέγκαν Ράπινοε, Πολίνα Πορίτζκοβα και Τάιρα Μπανκς.

Τα μοντέλα φορούσαν βραδινές τουαλέτες στις ομαδικές φωτογραφίες.

(Με πληροφορίες του Reuters)

Διαβάστε ακόμη → Σαν σήμερα 16 Αυγούστου 1954, το πρώτο τεύχος του Sports Illustrated κυκλοφορεί στα περίπτερα