Τζενιφερ Λόπεζ
H Τζενιφερ Λόπεζ ©ETIENNE LAURENT/ EPA
Celebrities

Η αμήχανη κουβέντα της Τζένιφερ Λόπεζ με δημοσιογράφο για τον Μπεν Άφλεκ

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος δεν δίστασε να ρωτήσει ακόμα και για την ερωτική τους ζωή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η άβολη κουβέντα της Λόπεζ με τον Τζίμι Κίμελ για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι ετοιμάζονται για διαζύγιο

Στην πρώτη, κάπως άβολη αναφορά της στον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ προχώρησε η Τζένιφερ Λόπεζ και ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα μαίνεται η φημολογία περί διαζυγίου τους. Συγκεκριμένα, η Λόπεζ εμφανίστηκε στη εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!», και εκεί αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε την Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Κατά τη διάρκεια της αφήγησής της, η Λόπεζ αναφέρθηκε στο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει πριν από περίπου 20 χρόνια ο Άφλεκ και στο μέγεθός του, κάτι που έκανε την Στρέιζαντ να σχολιάσει: «Αυτό είναι μεγάλο διαμάντι!».

Στη συνέχεια της κουβέντας της με τον Κίμελ, η Λόπεζ παραδέχθηκε ότι είναι κάπως άβολο για τα παιδιά της να βλέπουν τις σέξι φιγούρες που κάνει στις περιοδείες της, καθώς στο σπίτι την έχουν συνηθίσει αλλιώς, με τον Κίμελ να τη ρωτά προβοκατόρικα: «Δηλαδή, δεν κάνεις σέξι πράγματα στο σπίτι;».

«Φυσικά και κάνω σέξι πράγματα στο σπίτι κάποιες φορές, αλλά δεν το ξέρουν τα παιδιά», απάντησε με νόημα η τραγουδίστρια. Λίγες ώρες μετά από αυτή την άβολη στιχομυθία, η Λόπεζ εμφανίστηκε σόλο στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas».

Με στοιχεία από το Page Six 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice