Lady Gaga: Η εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Gaga Chromatica Ball»
Lady Gaga: Η εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Gaga Chromatica Ball» © Instagram
Celebrities

H ανατρεπτική εμφάνιση της Lady Gaga στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της «Gaga Chromatica Ball»

«Στο κόκκινο χαλί τους είπα ότι ήταν ανταλλακτικό αυτοκινήτου»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Lady Gaga: Η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Gaga Chromatica Ball» με φόρεμα που θύμιζε ανταλλακτικό αυτοκινήτου 

Mία ανατρεπτική εμφάνιση έκανε η Lady Gaga στην πρεμιέρα της ταινίας της «Gaga Chromatica Ball» στο Λος 'Αντζελες. Η διάσημη σούπερ σταρ εμφανίστηκε με μαύρα μαλλιά φορώντας ένα λευκό σύνολο όπου πάνω από αυτό, είχε επιλέξει ένα πλαστικό αξεσουάρ που έμοιαζε με πόρτα αυτοκινήτου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Lady Gaga μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη μοναδική εμφάνιση γράφοντας στη λεζάντα: «Στο κόκκινο χαλί τους είπα ότι ήταν ανταλλακτικό αυτοκινήτου. Είπαν «τι είδους;» και τους είπα ότι δεν ξέρω, δεν είμαι μηχανικός».

Η εμφάνιση της Lady Gaga στην πρεμιέρα της ταινίας της «Gaga Chromatica Ball»

Όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter» η συναυλιακή ταινία γυρίστηκε μπροστά σε ένα κοινό 52.000 ατόμων στο Dodger Stadium του Λος 'Αντζελες τον Σεπτέμβριο του 2022 με τη βραβευμένη με Grammy και Όσκαρ τραγουδίστρια να ερμηνεύει «μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα τραγούδια της», όπως τα «Bad Romance», «Just Dance», «Poker Face», «Shallow», «Rain On Me» και «Stupid Love».

GAGA CHROMATICA BALL | Official Trailer | HBO

«Είμαι απίστευτα τυχερή που βρίσκομαι εδώ μαζί με όλους εσάς. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Αυτή είναι μια απίστευτα ξεχωριστή στιγμή», δήλωσε πριν την προβολή της ταινίας η Gaga ντυμένη με ένα μαύρο σύνολο. «Αυτή η περιοδεία έγινε σε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να πραγματοποιηθούν περιοδείες [εν μέσω της πανδημίας]. Τα στάδια ήταν κατάμεστα σε όλο τον κόσμο, sold out...και όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα δείτε από κοντά αυτό που δημιουργήσαμε».

Αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή «είναι στο στούντιο κάθε μέρα. Έχω γράψει τόσα πολλά τραγούδια, που δεν θυμίζουν με τίποτα αυτά που έχω κάνει», είπε η Gaga και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι πραγματικά όμορφο στο να ξέρεις ότι θα αγαπηθείς ανεξάρτητα από το τι κάνεις».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice