Παντρεύτηκαν Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Τζέικ Μπον Τζόβι
© jakebongiovi/Instagram
Celebrities

Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Τζέικ Μπον Τζόβι: Παντρεύτηκαν κρυφά

Το ζευγάρι εντόπισαν οι παπαράτσι για ψώνια στο Χάμπτονς με βέρες στα δάχτυλά τους

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ποιοι ήταν παρόντες στον μυστικό γάμο της Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον Τζέικ Μπον Τζόβι

Η ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο γιος του θρύλου της ροκ Τζέικ Μπον Τζόβι παντρεύτηκαν κρυφά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και οι φωτογράφοι τους εντόπισαν για ψώνια στο Χάμπτονς με γαμήλιες βέρες περασμένες στα δάχτυλά τους.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή κυρίως από τον πρωυαγωνιστικό της ρόλο στη σειρά  «Stranger Things» και ο σύζυγός της πλέον εθεάθησαν σε ένα baby blue cabrio αφού έκαναν κάποια ψώνια.

Οι δυο τους, μόλις αντιλήφθηκαν ότι τους φωτογραφίζουν οι παπαράτσι έκαναν χειρονομίες και χαιρετισμούς με τα χέρια σηκωμένα ψηλά προκειμένου να φανούν οι βέρες, με την ηθοποιό και το Μπον Τζόβι να δίνουν στους φωτογράφους να καταλάβουν ότι παντρεύτηκαν κρυφά. Μάλιστα ένας από αυτούς συνεχάρη το ζευγάρι, με τον νεαρό να του απαντά «ευχαριστώ».

«Σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη τελετή στις ΗΠΑ αργότερα φέτος, αλλά τώρα έχουν παντρευτεί νόμιμα και έχουν κάνει όλη τη γραφειοκρατία», δήλωσε στην Sun πηγή κοντά στο ζευγάρι και συνέχισε: «Ήταν μια πολύ χαμηλών τόνων, ρομαντική υπόθεση με την πιο στενή τους οικογένεια μαζί τους, καθώς έλεγαν τους όρκους τους».

Πηγή: PageSix

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice