Τσιτσιπάς: Η Μπαντόσα επιβεβαιώνει την επανασύνδεση
© EPA/FABIO FRUSTACI
Celebrities

Η Πάουλα Μπαντόσα ξανά με τον Τσιτσιπά: «Η σχέση μας λειτουργεί καλά τώρα»

Tι είχε πει χθες ο Έλληνας τενίστας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Μπαντόσα επιβεβαιώνει την επανασύνδεση 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ξανά μαζί, λιγότερο από ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους.

Η πρώην πρωταθλήτρια του Indian Wells δήλωσε ότι το ζευγάρι έχει επανενωθεί, ενώ όπως τόνισε σκοπεύουν να κρατήσουν τη σχέση τους λίγο πιο ιδιωτική στο μέλλον. «Είναι αρκετά ξεκάθαρο. Η σχέση μας λειτουργεί πολύ καλά τώρα», δήλωσε η Μπαντόσα στους δημοσιογράφους στο Παρίσι. «Ο Στέφανος έχει ήδη εξηγήσει, οπότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω», είπε επίσης.

Στη συνέχεια, η 26χρονη τενίστρια διευκρίνησε: «Θέλω να πω, είναι ήδη η ιδιωτική μας ζωή. Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν πολύ δημόσια, οπότε τώρα θέλουμε να κρατήσουμε τα πράγματα λίγο περισσότερο για τον εαυτό μας. Εξακολουθώ να καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί είμαστε δύο δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε περισσότερο για τον εαυτό μας γιατί δεν είναι ποτέ εύκολο να συνδυάσουμε την καριέρα μας με όλο αυτό το κομμάτι. Ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε απλό και για τους δυο μας, γιατί νομίζω ότι αυτό βοηθάει και είναι πιο υγιές».

Τσιτσιπάς: «Είμαστε μαζί»

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά μαζί με την Ισπανίδα αθλήτρια στο site, sdna. «Είμαστε μαζί» είπε αρχικά ο τενίστας και εξήγησε στη συνέχεια, ότι ο ίδιος δεν διαχειρίστηκε σωστά τη σχέση του, παίρνοντας μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό.

Όπως είπε: «Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, ως μια σχέση η οποία διαφέρει από εκείνες που είχε στο παρελθόν. «Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση» είπε στο αθλητικό site ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice