Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ κατακεραύνωσε όσους επέλεξαν να της ασκήσουν κριτική για την υπερβολικά αδυνατισμένη σιλουέτα της
@ katebeckinsale/Instagram
Celebrities

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: «Προσπαθώ να επιβιώσω, το τι λέτε για τα κιλά μου δεν με νοιάζει»

Η φορτισμένη απάντηση της Μπέκινσεϊλ σε σχόλια για το βάρος της

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η ηθοποιός κατακεραύνωσε όσους επέλεξαν να της ασκήσουν κριτική για την υπερβολικά αδυνατισμένη σιλουέτα της μετά από 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο

Μετά από 6 εφιαλτικές εβδομάδες στο νοσοκομείο, η ηθοποιός Κέιτ Μπέκινσεϊλ επέστρεψε στη δουλειά και αποφάσισε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Stolen Girl» στο Instagram.

Εκεί η Μπέκινσεϊλ επέλεξε να εμφανιστεί με φορέματα και χτενίσματα που παρέπεμπαν στη δεκατία του ’90, όμως, υπολόγιζε χωρίς τους haters και σε όσους θα έμπαιναν στη διαδικασία να της ασκήσουν κριτική για τα κιλά που έχασε τις 6 εβδομάδες που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Λυπάμαι που το λέω αυτό Kate», της έγραψε κάποιος, «αλλά φαίνεσαι λίγο αδύνατη». Και συνέχισε το ίδιο επικριτικά: «Πάντα έβρισκες μια εξαιρετική ισορροπία... Αλλά όταν αρχίζουν να φαίνονται τα ζυγωματικά σου τόσο πολύ, αυτή η ισορροπία έχει χαθεί». Δεν ήταν, όμως, ο μόνος που σχολίασε κάτι τέτοιο, καθώς και άλλοι προφανώς αγνοούσαν την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η ηθοποιός και προτίμησαν να σταθούν στο πόσο «κοκκαλιάρικα» δείχνουν πια τα πόδια της και πόσο δυσανάλογο το σώμα με το κεφάλι.

Η Μπέκινσεϊλ μιλά για την πλέον εφιαλτική χρονιά της

Στο σημείο αυτό η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει, βάζοντας τέλος στα σχόλια: «Φρόντισα τον πατριό μου μέχρι τον θάνατό του στις αρχές του έτους. Η μητέρα μου έχει επίσης προβλήματα. Προσαρμόζομαι στο ότι είδα δυο πατεράδες μου να πεθαίνουν (σ.σ.: τον βιολογικό πατέρα της και τον πατριό της): έναν όταν ήμουν 5 ετών και έναν τον περασμένο Ιανουάριο. Έχασα τη γάτα μου, επί 19 χρόνια αδελφή ψυχή μου επίσης πέρσι.

Και πέρασα 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο, κάνοντας εμετό αίμα, κάτι που προκλήθηκε από το άγχος ενός ολόκληρου έτους και πρακτικά άνοιξε μια τρύπα μεταξύ του οισοφάγου και του στομαχιού μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στην απώλεια βάρους. Το τι σκέφτεστε για την εμφάνισή μου και το πώς θα έπρεπε να δείχνω, ανεξάρτητα από τις όποιες συνθήκες στη ζωή μου και της οικογένειάς μου, δεν έχει σημασία», απάντησε η ηθοποιός και συνέχισε ακόμα πιο φορτισμένη: «Προσπαθώ να επιβιώσω από αυτό που νιώθω σαν αβάσταχτη απώλεια, μετατραυματικό στρες και επίσης εργάζομαι για να στηρίξω την οικογένεια που μου έχει απομείνει».

ΠΗΓΗ: Page Six

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice