Γκρίερ Χέντσι, Ρόμι Μαρς, Σάιλο Τζολί-Πιτ, Σάντι και Σάνι Σάντλερ
Γκρίερ Χέντσι, Ρόμι Μαρς, Σάιλο Τζολί-Πιτ, Σάντι και Σάνι Σάντλερ
Celebrities

Σάιλο, Σούρι, Ρόμι, Γκρίερ, Σάντι: Τα νέα nepo babies είναι εδώ!

Τα νέα φυντάνια του celebritισμού ψάχνουν τη θέση τους στο στερέωμα της σόου-μπιζ
45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάιλο Τζολί-Πιτ, Σούρι Κρουζ, Ρόμι Μαρς, Σάντι και Σάνι Σάντλερ, Γκρίερ Χέντσι: Τα νέα nepo babies δηλώνουν το παρών.

Μια νέα φουρνιά nepo babies ενηλικιώνεται, διαδέχεται τις Λίλα Μος, Κάια Γκέρμπερ, Λένι Κλουμ και κατά τα φαινόμενα ετοιμάζεται να πατήσει λίγο πολύ στα βήματα των διάσημων γονιών της. Η Σάιλο Τζολί-Πιτ έγινε 18, η Σούρι Κρουζ το ίδιο, η Ρόμι Μαρς, κόρη της Σοφίας Κόπολα, πήγε στις Κάννες συμμετέχοντας σε ταινία. Ως ενήλικα άτομα πια, τα κορίτσια αυτά, που ήταν πρωτοσέλιδα από την ημέρα που γεννήθηκαν, ξαναγίνονται θέμα στα ΜΜΕ για την επαγγελματική τους ενασχόληση. Με τι ασχολούνται τα νέα φυντάνια του celebritισμού;

Σάιλο Τζολί-Πιτ

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μακριά από τη δημοσιότητα ως το ντροπαλό παιδί της οικογένεια. Τελευταία ο κόσμος έμαθε ότι η Σάιλο ασχολείται με τον χορό και μάλιστα είναι και πολύ καλή! Σπουδάζει την τέχνη στο Millennium Dance Complex του Λος Άντζελες, κάνει τον πατέρα της περήφανο να κάνει δηλώσεις τύπου «μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Δεν ξέρω από πού πήρε το ταλέντο. Εγώ είμαι ο κύριος Δύο Αριστερά Πόδια».

SHILOH JOLIE PITT DANCING FOR THE FIRST TIME WITHOUT MASK

Shiloh Jolie-Pitt GOES HARD on the Dance Floor!

Σούρι Κρουζ

Η Σούρι έζησε μια ήσυχη ζωή. Μετά το διαζύγιο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς, μεγάλωσε με τη μαμά της. Κατά καιρούς οι παπαράτσι την απαθανάτιζαν με μεγαλίστικα ρούχα και παπούτσια, αλλά μέχρις εκεί. Το 2022 η Κέιτ Χολμς αποκάλυψε πως η Σούρι ενδιαφέρεται για τη μουσική. Για να δείξει στο κοινό πόσο καλή φωνή έχει η κόρη της, την χρησιμοποίησε στην ταινία Alone Together. Η Σούρι τραγουδά μια διασκευή του Blue Moon και είναι τέλεια! Στο μεταξύ, η 18χρονη πλέον νεαρά λοξοκοιτάει και προς την υποκριτική συμμετέχοντας σε μιούζικαλ του σχολείου της, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποπτεύονται πως από το φθινόπωρο που θα πάει πανεπιστήμιο, θα σπουδάσει μόδα. Να σημειωθεί επίσης πως μάλλον δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τον πατέρα της, αφού πέταξε ακόμα και το επώνυμό του. Πλέον χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Σούρι Νοέλ (είναι το μεσαίο όνομα της Κέιτι Χολμς).

Suri Cruise singing ‘Blue Moon’ for ALONE TOGETHER (2022), a film by Katie Holmes

Γκρίερ Χέντσι

Κόρη της Μπρουκ Σιλντς. Ασχολείται με το μόντελινγκ ήδη από το 2022 όταν συμμετείχε στην καμπάνια Mother's Day Real Love της Victoria's Secret μαζί με τη μαμά της. Η Μπρουκ Σιλντς δεν έχει καμία αντίρρηση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό της κόρης, απλώς της έθεσε κάποιους όρους, σύμφωνα με συνεντεύξεις της: «Αν πρόκειται να το κάνεις αυτό, δε θα γίνω μάνατζέρ σου. Θα πας σε πρακτορείο. Θα έχεις εξαιρετική εργασιακή ηθική. Θα με ακούς. Και θα πας στο πανεπιστήμιο». Κλασική μάνα, μόνο ζακέτα δεν της είπε να πάρει! Anyway, σήμερα η Γκρίερ δουλεύω ως μοντέλο για την Jones Road Beauty και τον Tommy Hilfiger και σύντομα θα γραφτεί στο κολέγιο.

Ρόμι Μαρς

Παππούς της ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, μαμά της η Σοφία Κόπολα. Με τέτοιο γονίδιο θα υπέθετε κανείς ότι η Ρόμι θα ασχολιόταν με την «οικογενειακή επιχείρηση», τη σκηνοθεσία, άντε με την ηθοποιία. Όμως υπάρχουν και γονίδια του μπαμπά, του Τόμας Μαρς, που είναι μουσικός (τραγουδιστής του γκρουπ Phoenix), και μάλλον κατά κει τραβάει η Ρόμι, η οποία κυκλοφόρησε ήδη δύο singles. Πάντως και με το μόντελινγκ φλερτάρει, αφού στα 13 της ήταν πρόσωπο της τολμηρής σειράς Heaven του Μαρκ Τζέικομπς. Το τελευταίο της επαγγελματικό κατόρθωμα ήταν η παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας Megalopolis του παππού της, όπου έχει έναν ρόλο, έστω και μικρό.

Σάντι και Σάνι Σάντλερ

Η Σάντι συνόδευε συχνά τον πατέρα της Άνταμ Σάντλερ στα γυρίσματα. Την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη την έκανε όντας μικρό παιδί: το 2008 στην ταινία Ζόχαν. Μεγαλώνοντας συνέχισε να δίνει το παρών στο καστ των ταινιών του μπαμπά της. Οι κριτικοί στέκονται καλοί μαζί της, παινεύοντας τις υποκριτικές ικανότητες τόσο της Σάντι όσο και της αδελφής της, Σάνι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα