Η Νάταλι Πόρτμαν μετά το επώδυνο διαζύγιο από τον Μιλπιέ
© Dave J Hogan / Getty Images
Celebrities

Νάταλι Πόρτμαν: Το υπονοούμενο για το σκληρό διαζύγιό της

Το ξεχωριστό μήνυμα της Νάταλι Πόρτμαν στους φίλους της μετά το διαζύγιο με τον Μιλπιέ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Πόρτμαν προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απιστία του Μιλπιέ και το επώδυνο διαζύγιό τους

Στις 9 Ιουνίου η Νάταλι Πόρτμαν γιόρτασε τα γενέθλιά της και ήταν ένα παράξενο μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τους φίλους της που έπεισε τους πάντες για τις δύσκολες στιγμές που η ηθοποιός πέρασε μετά το διαζύγιό της με τον χορογράφο Μπενζαμέν Μιλπιέ.

Η 43χρονη Πόρτμαν με μια ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσοι βρίσκονταν κοντά της για να τη σηκώνουν ξανά και ξανά, αμέσως μετά την επισημοποίηση του χωρισμού της με τον παγκοσμίου φήμης χορογράφο τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να εκφράσω  την ευγνωμοσύνη μου προς τους φίλους μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά», έγραψε η Πόρτμαν και μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από στιγμές με τους φίλους της καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύσκολων για την ίδια και τα παιδιά της, μηνών.

Τα περισσότερα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα την δείχνουν να ποζάρει με ανθρώπους του στενού της κύκλου σε διάφορες τοποθεσίες και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός afterparty στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023 και του σόου Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024 στο Παρίσι.

Η Πόρτμαν δεν συγχώρησε ποτέ την απιστία του χορογράφου

Όπως σχολίαζε πηγή στο περιοδικό People αυτό, πρακτικά, είναι το πρώτο υπονοούμενο από την πλευρά της οσκαρικής ηθοποιού για το οδυνηρό διαζύγιό της και με την ίδια να έχει καταθέσει αθόρυβα αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2023. Είχε προηγηθεί μία σειρά από δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την εξωσυζυγική σχέση του Μιλπιέ τον Μάιο του 2023. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε επτά μήνες αργότερα στη Γαλλία, όπου ζει η οικογένεια. Ένας εκπρόσωπος της Πόρτμαν επιβεβαίωσε την είδηση στο PEOPLE εκείνη την εποχή.

Η Πόρτμαν γνώρισε τον χορογράφο και χορευτή στα γυρίσματα της ταινίας Black Swan το 2009, αφού τον προσέλαβαν για να την εκπαιδεύσει για την ταινία -για την οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στα Όσκαρ του 2011. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον γιο τους Aleph, το 2011 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο. Υποδέχτηκαν την κόρη τους Amalia το 2017.

Τον Μάρτιο, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People, ότι το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας «ομαλής μετάβασης» για τα παιδιά τους εν μέσω του διαζυγίου τους.

«Εκείνη και ο Μπεν αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και είναι εξίσου επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι γονείς που μπορούν να είναι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό», αποκάλυψε ένας φίλος του ζευγαριού.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η ηθοποιός έχει τη στήριξη της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Ήταν αρχικά πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της συσπειρώθηκαν γύρω της και τη βοήθησαν να αντέξει τα χειρότερα. Η Νάταλι βγαίνει από μια πραγματικά δύσκολη και επώδυνη χρονιά, αλλά έχει πλέον έχει περάσει στην απέναντι όχθη πιο δυνατή και βρίσκει χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της», κατέληξε η ίδια πηγή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice