Τι συμβαίνει με το διαζύγιο Λόπεζ - Άφλεκ
© Charley Gallay/Getty Images
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το πουλάνε το σπίτι – Τι συμβαίνει με το διαζύγιο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, καθώς οι εικασίες περί διαζυγίου πληθαίνουν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το ρεπορτάζ για την πώληση της πανάκριβης έπαυλης των Λόπεζ – Άφλεκ στο Λος Άντζελες και το μυστικό ραντεβού για δείπνο

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πλέον «ζουν χωριστά, αλλά δεν έχουν χωρίσει επίσημα»: αυτό αποκάλυψε πηγή στο Entertainment Tonight, εξηγώντας το τι ακριβώς σημαίνουν όλες αυτές οι αντικρουόμενες πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος.

«Σε αυτό το σημείο, απλά ζει ο καθένας τη ζωή του και διαχειρίζεται την καθημερινότητά του. Μπήκαν στη σχέση πολύ αισιόδοξα και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, όμως, αυτό δεν συνέβη», δήλωσε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι για την ώρα η Λόπεζ φαίνεται να πληρώνει το μεγαλύτερο τίμημα αυτού του χωρισμού.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πολλά μέσα ανέφεραν ότι το ζευγάρι έβγαλε πλέον σε αγγελία μεσιτικού  την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων - μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά του ακινήτου με μετρητά.

Ενώ ο Άφλεκ φέρεται ότι εδώ και λίγες εβδομάδες μένει σε ένα πολυτελές οίκημα στο Brentwood, η τραγουδίστρια, έχει επίσης ξεκινήσει να ψάχνει ακίνητο να αγοράσει, το οποίο μάλιστα θα είναι μόνο δικό της...  

Η ίδια πηγή συμπλήρωσε ότι «η Λόπεζ έχει βρει στήριξη στη μητέρα της και τις αδελφές της Λίντα και Λέσλι Αν, καθώς και στα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Εμ, κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου για την ίδια και την οικογένειά της». Μάλιστα, το στενό της περιβάλλον προωθεί το αφήγημα ότι η λατίνα σταρ ακύρωσε την περιοδεία της, όχι επειδή δεν πήγαιναν καλά οι πωλήσεις των εισιτηρίων, αλλά γιατί ακριβώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς της.  Επίσης, ο Άφλεκ φαίνεται ότι βασίζεται πολύ στους αγαπημένους του ανθρώπους προκειμένου να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση στη ζωή του και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο περνά πολύ χρόνο τόσο με τον επί χρόνια κολλητό του Ματ Ντέιμον, όσο και με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και ενώ εκείνη έχει εδώ και καιρό βρει τον δρόμο της.

«Ο Μπεν είναι λυπημένος για όλα αυτά, αλλά είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του, στο να είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και να συνεργάζεται καλά στο θέμα της γονεϊκότητας με την Γκάρνερ», τονίζει η ίδια πηγή, ενώ όντως ο ηθοποιός προσπαθεί να περνά περισσότερο χρόνο με τις κόρες του Βάιολετ και Σεραφίνα και τον γιο του Σάμιουελ.

Η συνάντηση Λόπεζ – Άφλεκ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Παρά το γεγονός ότι πέρασαν αρκετές εβδομάδες χώρια, το ζευγάρι συναντήθηκε για περίπου 4 ώρες στο σπίτι τους στο Μπέρβερλι Χιλς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι αναθάρρησαν με αυτή την εξέλιξη, όμως, φαίνεται ότι οι δυο τους συζήτησαν τα της πώλησης της πανάκριβης έπαυλής τους.

Ο ηθοποιός συνάντησε τη σύζυγό του για δείπνο το βράδυ της Κυριακής, καθώς εθεάθη να φτάνει στο σπίτι στις 5 μ.μ. και να φεύγει γύρω στις 9 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν αγοράσει αυτό το παλάτι των 43.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο διαθέτει 17 υπνοδωμάτια και 30 μπάνια, με μετρητά έναντι 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με το TMZ, ζητούν «περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια» για την έπαυλη.

«Πώς να το πω; Φαινόταν σαν να απολαμβάνουν ακόμα ο ένας τον άλλον», εξήγησε άλλη πηγή που επισης πέτυχε το ζευγάρι σε δείπνο πριν από δύο εβδομάδες και συνέχισε: «Έδειχναν σαν να ήταν ευτυχισμένοι. Ήταν χαλαροί. Εκείνος ήταν ο γνωστός μελαγχολικός εαυτός του και εκείνη του μιλούσε με ενθουσιασμό. Φαίνονταν σε καλή φόρμα, πάντως»...

Με στοιχεία από Page Six, Entertainment Tonight

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice