Μπέλα Κρουζ
© David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
Celebrities

Μπέλα Κρουζ: Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν είναι σχεδιάστρια μόδας και εικαστικός

Ζει στο Λονδίνο κι έχει άριστες σχέσεις με τον πατέρα και τη μητέρα της

Η Μπέλα Κρουζ έχει άριστες σχέσεις με τους θετούς γονείς της, Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν, ζει στο Λονδίνο και ασχολείται με τη μόδα και το σχέδιο.

Μετά τα όσα έγιναν με τη Σούρι, την κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, που μόλις πάτησε τα 18 απαρνήθηκε το επίθετο του πατέρα της δηλώνοντας πως δεν θέλει πολλά πολλά μαζί του, ευλόγως οι φαν του ηθοποιού αναρωτιούνται ποιες οι σχέσεις του με τα υπόλοιπα παιδιά του. 

Κόνορ, Μπέλα, Τομ και Σούρι Κρουζ
Κόνορ, Μπέλα, Τομ και Σούρι Κρουζ © James Devaney/WireImage

Ο Τομ Κρουζ έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν, την Ιζαμπέλα-Μπέλα και τον Κόνορ, υιοθετημένα και τα δύο. Από μικρά παιδιά, έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μια τακτική που τη συνεχίζουν ακόμα και σήμερα. 

Η Μπέλα ζει σε ένα σπίτι τριών δωματίων στο Κρόιντον, στο Νότιο Λονδίνο. Είναι παντρεμένη με τον Μάξ Πάρκερ κι έχουν μια σαύρα για κατοικίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ταμπλόιντ, ο πατέρας της, με τον οποίο έχουν τις καλύτερες σχέσεις, της πρόσφερε ένα ρετιρέ 400.000 δολαρίων με θέα τον Τάμεση, όμως εκείνη επέλεξε την ανεξαρτησία και το ταπεινό Κρόιντον.  

Βιοπορίζεται μέσω των εικαστικών και της μόδας. Το 2018, λάνσαρε το δικό της brand μόδας με το όνομα BKC,«Bella Kidman Cruise». Στον ιστότοπό της σημείωνε: «Η Bella σχεδιάζει από τότε που τα μικρά της χέρια μπορούσαν να πιάσουν ένα στυλό. Από εκείνο το σημείο του χρόνου εξελίσσεται στις τέχνες της. Τα βασικά της μέσα ήταν στυλό και χαρτί για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Ωστόσο, τώρα μπαίνει σε άλλα σχήματα και μέσα. Συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού. Κάτι που άλλαξε λίγο το παιχνίδι, κατά τη γνώμη της».

Αν ψάξει κανείς στο e-shop της, βλέπει λίγα και καλά κομμάτια, που δείχνουν χειροποίητα και καλλιτεχνικά, και δεν είναι ακριβά. Πιο συγκεκριμένα, πουλάει t-shirts, τσάντες και καρφιτσούλες με τα σχέδιά της καθώς και περιορισμένες εκδόσεις των έργων τέχνης της.

Και λίγα στοιχεία για την προσωπική της ζωή. Η Μπέλα παντρεύτηκε τον σύμβουλο πληροφορικής Μαξ Πάρκερ, σε έναν γάμο σύμφωνο με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 2015. Ούτε ο Τομ ούτε η Νικόλ ήταν παρόντες στην τελετή, όπως επίσης απόντες ήταν και οι γονείς του γαμπρού. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester στην περιοχή Mayfair της πόλης.

Με δεδομένο ότι η Νικόλ Κίντμαν δεν ήταν ποτέ μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, υπήρξαν φήμες ότι έχει αποξενωθεί από την κόρη της. Ωστόσο, σε συνέντευξή της η Μπέλα δήλωσε: «Αγαπώ τη μαμά μου. Η Νικόλ είναι η μαμά μου. Είναι υπέροχη. Τη βλέπω μερικές φορές και της μιλάω. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Αγαπώ όλη την οικογένειά μου». 

Το ότι συναντιέται με τον Τομ Κρουζ και τον αδελφό της Κόνορ, το πιστοποιεί και το instagram. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2023 ποζάρουν ευτυχισμένοι με τον παίκτη του NFL Ντέρικ Μπρουκς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice