Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον και το μυστικό του
© Getty Images / Samir Hussein
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Η λεπτομέρεια στο φόρεμά της που λίγοι παρατήρησαν

Οι άκρως παρατηρητικοί είχαν κάτι να πουν για τη στυλιστική επιλογή της πριγκίπισσας της Ουαλίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το φόρεμα που επέλεξε η Μίντλετον για το Trooping The Colour είχε ένα μυστικό

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο στο Trouping The Colour, όπως ήταν φυσικό πυροδότησε σχόλια, εκ νέου θεωρίες συνωμοσίας και άλλα κουραστικά, δεδομένης της περιπέτειας υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ωστόσο, υπήρχε και ένα μυστικό, ένα κρυφό μήνυμα στην εμφάνιση που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον και αφορούσε το λευκό φόρεμα που αποθεώθηκε από τους φανς της πριγκίπισσας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι ήταν αυτή η λεπτομέρεια;

Το ότι αυτό το φόρεμα κάπου το έχουμε ξαναδεί: για την ακρίβεια, η Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σύνολο με την υπογραφή της Jenny Packham, το οποίο κοσμούσε μια ριγέ λεπτομέρεια, ένα δίχρωμο –μπλε λευκό φιόγκο. Όπως αποδείχθηκε δεν επρόκειτο για ένα νέο σχέδιο του βρετανικού brand πολυτελούς ένδυσης, αλλά στην πραγματικότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μερικές τροποποιήσεις, ώστε να προκύψει ένα εντελώς νέο ρούχο.  

Η Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ
© Chris Jackson / Getty Images

Φόρεσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο φόρεμα τον Μάιο του 2023, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ενόψει της στέψης του βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου. Το ίδιο αυτό φόρεμα, με μία ζώνη και έναν statement oversized φιόγκο στο γιακά δημιούργησε μία κομψή εμφάνιση που δεν χρειάστηκε χρήματα.

Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα καπέλο Philip Treacy, με φαρδύ γείσο και ιδιαίτερο σχέδιο, μαργαριταρένια σκουλαρίκια Cassandra Goad, μαύρο σουέτ clutch Mulberry 'Bayswater' και λευκές δερμάτινες γόβες 'Romy 85' του οίκου Jimmy Choo. Η τελευταία πινελιά ήταν η καρφίτσα του συντάγματος της Ιρλανδικής Φρουράς, καθώς η πριγκίπισσα είναι επίτιμη συνταγματάρχις της Φρουράς.

Η στήριξη της Μίντλετον σε αυτό που ονομάζεται κυκλική οικονομία στη μόδα έγινε δεκτή με υμνητικά σχόλια –και μάλιστα κάπως καθυστερημένα, καθώς λίγοι κατάλαβαν ότι η πριγκίπισσα είχε επιλέξει να ρούχο που είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Με στοιχεία από Hello/UK

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice